Refresh loader

Avantajele utilizarii fitingurilor si racordurilor din alama

Avantajele utilizarii fitingurilor si racordurilor din alama

Alama este un aliaj obtinut prin amestecul de cupru cu zinc. Despre alama trebuie sa stii ca este extrem de rezistenta la coroziune, fiind usor de prelucrat. Obiectele confectionate din alama sunt din cale afara de rezistente, deci au o lunga durata de exploatare.
Poate ca despre fitinguri si racorduri nu ti-a povestit nimeni pana acum – ce sunt, ce poti face cu ele si din ce sunt confectionate cele extrem rezistente. Ramai pe aproape, iti voi oferi in cele ce urmeaza informatii importante. Atat despre fitinguri si racorduri, cat si despre alama.

Unde se foloseste cel mai mult alama?

Alama, avand in vedere ca este rezistenta la coroziune, o intalnesti in cele mai multe dintre cazuri in domeniul instalatiilor. Racordurile si fitingurile din alama sunt extrem de populare atunci cand vine vorba de instalatii, atat in randul celor sanitare, cat si in randul celor electrice. De ce? Ei bine, iata lista de avantaje pe care fitingurile si racordurile din alama le prezinta:Timp de instalare micIn cazul fitingurilor de alama, timpul de instalare este extrem de mic.
Durata mare de utilizare
Daca optezi pentru racorduri si fitinguri de la Tehnovest din alama, avand in vedere ca sunt inalt calitative, le poti exploata si pana la 50 de ani.
Pretul bun la racorduri si fitinguri din alama
Rezistenta
Alama este de rezistenta la presiuni si temperaturi mari, dar si intemperii. De aceea acestea pot fi folosite cu usurinta la sistemele de incalzire si la cele sanitare.
Alama este bacteriostatica
Bacteriostatic inseamna nepoluant. Folosita in cadrul instalatiilor termice si sanitare, alama nu polueaza in niciun fel apa.
Conductibilitate electrica buna
Alama se claseaza pe un loc fruntas in topul aliajelor ce prezinta o conductibilitate electrica si termica extrem de buna.
Montarea racordurilor si fitingurilor, precum cele regasite la Tehnovest, nu este o operatiune dificila. Nu trebuie sa ai neaparat o pregatire speciala pentru a reusi sa montezi doua fitinguri sau doua racorduri, de exemplu.
Oricum, daca ai nevoie de ajutor privind alegerea corecta a fitingurilor si a racordurilor iti recomand sa iei legatura cu expertii de la Tehnovest. Acestia iti pot oferi suport si sfaturi dintre cele mai bune.
Regasesti in cadrul magazinului lor o categorie extinsa de racorduri si fitinguri din alama ce prezinta dimensiuni diverse din care tu poti alege. Acceseaza tehnovest.ro si convinge-te.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link