Aventura sau drama?

Intamplator sau nu, la acea petrecere, langa Paul a asezat o doamna intre doua varste, foarte eleganta si bine”conservata”, care i-a facut ochi dulci toata seara. Nu stiu ce i-a venit, dar brusc a simtit nevoia sa actioneze, asa ca a raspuns avansurilor ei.
I-a facut complimente, s-a oferit sa o conduca acasa, fara sa isi dea seama ca isi pune singur capul in streang.
Cand au ajuns in fata vilei in care locuia, doamna respectiva l-a sarutat patimas pe gura si l-a invitat sa bea un pahar cu vin. Nu mai putea da inapoi, stia ce are de facut. A ramas peste noapte la ea, si a devenit ”jucaria ei”. La inceput se simtea destul de rusinat, nu stia exact ce varsta are, dar si-a dat seama ca i-ar putea fi mama.
Il ingrozea gandul ca prietenii lui ar putea afla.
Nu se aventurau niciodata si se vedeau, de cele mai multe ori, la ea acasa. Cu cata precautie descuia poarta, se tot uita in toate partile, sa nu il vada vreun vecin, sau vreun prieten, de parca era un infractor care se pregatea sa dea o spargere.
De cateva ori sarea gardul si se declansa alarma, apoi trebuia sa se ascunda de echipa de la firma de paza, unde avea abonament doamna.
Era o adevarata aventura sa se strecoare in curte, fara sa fie vazut. Nu se ducea la ea decat dupa ce se intuneca si trebuia sa aiba grija sa plece inainte sa se lumineze. Ajunsese sa fie atat de obosit, incat adormea la munca cu capul pe birou, in loc sa lucreze la fel ca ceilalti colegi.
Intr-o seara si-a luat inima in dinti si s-a dus la poarta ei . Trebuia sa ii spuna ca nu mai poate continua in ritmul asta, dar spre norocul lui nu i-a mai raspuns, schimbase pana si cheia de la poarta.
Niciodata nu si-a dat seama ce s-a intamplat, dar era fericit ca se terminase asa.

Distribuie

Leave a Reply