Bicicleta Second-Hand

Cand eram mic eram pasionat de biciclete. Pana sa imi cumpar una ma plimbam cu bicicleta varului meu. Pe la 5 ani tata cu mama mi-au cumparat o bicicleta frumoasa de care am fost multumit cativa ani. Nu o dadeam la nimeni. Eram si eu mic si nu voiam sa existe riscul ca cineva sa o strice. Dupa gandirea pe care o aveam numai eu aveam acest drept. Ma plimbam in fiecare seara cu ea. Imi placea foarte mult viteza. Mergeam ca un nebun cu ea. Am si picat dupa ea, m-am lovit. Dar asta nu prea a contat pentru mine. Am plans putin si a trecut totul.

Peste cativa ani am vrut sa-mi cumpar una mai moderna deoarece celei actuale ii cam trecuse vremea. Am vandut-o pe aia, am mai pus putina diferenta si mi-am cumparat una mai buna si care avea un aspect frumos si care mi se potrivea mie. Aia mergea mult mai bine, era mai usoara si puteam sa merg mult mai repede cu ea. Am fost foarte incantat de noua bicicleta. Cand am mai crescut am inceput sa fac drumetii mai lungi cu bicicleta. Chiar si peste cativa ani buni eram tot la fel de pasionat de biciclete. Cand nu am mai avut bicicleta si pana am strans bani sa pun diferenta pentru a-mi cumpar alta, ma plimbam cu bicicletele prietenilor mei. Cum ii vedeam cu bicicleta le-o ceream si eu sa ma plimb putin. Nu puteam sa ma plimb exagerat de mult pentru ca nu era a mea.

Cand am ajuns pe la 12-13 ani nu numai ca voiam o bicicleta second hand ca era mult mai ieftina, de calitate si foarte moderna si sa aiba toate calitatile dar si sa imi schimb actualul calculator cu un calculator sau un telefon performant. Chiar nu stiam ce sa aleg dintre cele trei variante. Nu aveam bani sa mi le iau pe toate trei. Le era foarte greu parintilor mei sa mi le cumpere pe toate trei. Trebuia sa aleg doua din trei. Am stat si m-am gandit putin si am ales ca vreau o bicicleta moderna si un calculator nu tocmai performant. Telefon aveam deja, dar nu era foarte misto si nu avea prea multe functii pe el. Dar m-am gandit ca mi-ar fi mai utila o bicicleta si un calculator mai bun si ca telefonul imi trebuie doar sa vorbesc la el. Asa ca ei mi-au luat ce am ales eu. M-am bucurat foarte mult de noile mele lucruri.

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.