Biciclete Mountain Nike Hardtail

Cand eram mic eram innebunit dupa biciclete. Iar parintii mei desigur ca mi-au facut pe plac si mi-au cumpar ce imi doream, o bicicleta. Ma plimbau cu bicicleta tot timpul, fie ca era cald, fie ca era frig eu eram calare pe bicicleta si pedalam in continuu. Imi placea foarte mult sa ma plimb cu bicileta, chiar daca am avut multe momente in care am cazut, m-am lovit, m-am julit, asta nu m-a oprit sa renunt la bicicleta, am continuat sa ma plimb cu bicicleta cu cea mai mare bucurie posibila.
Insa, de cativa ani buni nu mai am bicicleta, in ultimii ani m-am plimbat doar cu bicicletele prietenilor, nici nu iesea vreun prieten bine cu bicicleta pe afara, ca imediat i-o cereream sa ma plimb si eu. Deci, inca, nu mi s-a dus pasiunea de a ma plimba cu bicicleta. Nimic nu imi placea si ma relaxa mai mult decat o plimbare frumoasa cu bicicleta.
Acum putin timp am inceput sa ma plictisesc sa ma plimb cu bicicleta doar la ocazii, cand il mai prind pe vreun prieten pe afara cu bicicleta, asa ca m-am decis sa imi cumpar si o bicicleta. Zis si facut, am intrat pe internet am dat search pe internet, m-am uitat la fel si fel de biciclete, nu eram hotarat ce bicicleta sa imi cumpar. Ei bine, nu mi-a luat foarte mult timp sa ma hotarasc, am gasit pe un site niste biciclete mountain bike hardtail foarte frumoase. M-am uitat peste acea categorie superba si m-am hotarat sa imi cumpar o bicicleta Mountain Bike Hardtail, DHS, Terrana 2725 – Model 2015, 27 inch, era minunat faptul ca aveam niste bani stransi de ceva timp. Nu am mai stat pe ganduri, imediat am cumparat-o.
Dupa ce a sosit bicicleta, am fost in culmea fericirii, parca nimic nu ma mai facea fericit acum decat noua bicicleta, mai ales ca nu am mai avut o bicicleta de foarte mult timp. O saptamana intreaga aproape nu m-am dat jos de pe ea, mi-am sunat un prieten, i-am spus sa isi ia si el bicicleta si sa iesim sa ne plimbam toata ziua, o saptamana intreaga ne-am plimbat in continuu.
dhs_2725_black_

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.