Refresh loader

Bomboane personalizate pentru cea mai dulce bomboana din viata mea

Bomboane personalizate pentru cea mai dulce bomboana din viata mea

Este de ajuns sa o vad si toate temerile si durerile mele inceteaza. Frumusetea ei este bagheta magica prin care ma vindeca si ma face fericit. Rasul ei cristalin este muzica de care am nevoie in fiecare zi. Vorbele ei dulci imi prelungesc viata si dau sens existentei mele. Gravitez in jurul trupului si sufletului ei, fiindca mana ei calda si mica pusa pe locul dureros aduce alinare. Fara ea zilele si casa mea fi-vor pustii, de aceea cand ma intorc de la serviciu ii aduc cate o surpriza in fiecare zi.

Un trandafir albastru sau negru (de cei rosii s-a saturat), fructe afrodisiace, dar mai ales bomboane de ciocolata in care isi infige dintii de zapada sunt cadouri cotidiene pentru care primesc un sarut pe obraz sau pe buze si cateva minute de mangaiere cu mana-i mica si degetele-i de catifea.
Asa cum ea se reinventeaza si ma surprinde in fiecare zi cu un gest, cu o dovada de iubire, cu un fel de mancare ce ma face sa-mi ling degetele de bun ce este, m-am gandit sa-i comand si eu bomboane personalizate.

Am ales BOMBOANE BELGIENE BALLOTIN BLACK NO.1 si i-am rugat pe cei de la Magic promo.ro sa le personalizeze cu poza noastra din ziua nuntii si cu mesajul:” Bomboane personalizate pentru cea mai buna boboana din viata mea, pentru Cecilia.”

Si asa, Cecilia, femeia-copil din viata mea, a primit 50 de zile la rand bomboanele favorite personalizate. Nu era vorba de indopat cu dulciuri, fiindca ea chema toti copiii de pe scara si ii servea cu dulciuri, doar ii demonstram prin fapte cat de mult o iubesc.

Convietuirea mea cu partenera de dragoste si de surprize decurgea magnific, pana cand si-a terminat facultatea (de Medicina) si a inceput sa profeseze.

-Ah, dragul meu, ce frumos ar fi sa-mi pot surprinde si eu micii pacienti de Paste, asa cum o faci tu cu mine! Invata-ma, te rog, cum pot fi la fel de atenta!

-Nicio atentie nu rivalizeaza cu ingrijirea pe care le-o acorzi, cu sufletul tau fara pereche si cu frumusetea interioara care incununeaza exteriorul, i-am spus.

-Hai, lasa laudele, mai bine ajuta-ma! As dori ca 50 dintre copii grav bolnavi care au fost abandonati de parinti in spitale sa primeasca BOMBOANE BELGIENE HAPPY EASTER EGG, iar pe cutie sa fie inscriptionate numele lor si mesajul: “Te vei vindeca si vei fi izvor de dragoste, copile!” Cum ai personalizat cutiile mele de bomboane de ciocolata, poti face asta si pentru ei!

Ador cand Cecilia, dragostea mea, ma implica in toate actiunile ei, asa ca am negociat cu Magic Promo.ro si i-am rugat sa urgenteze personalizarea.

Magazinul de promotionale ne-a unit si mai mult. Uneori ne ascundem unul de altul si mai inventam un prilej de bucurie si un cadou original. De pilda m-am bucurat enorm cand ea mi-a dat casuta din turta dulce pe care scria:”Casa, dulce casa, te voi imparti mereu cu doamna inimii mele, Cecilia.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link