Bratara ceasului de mana transmite mult mai multe informatii decat crezi

Bratara ceasului de mana transmite mult mai multe informatii decat crezi

Ceasul de mana nu mai este demult doar un accesoriu pe care il utilizam pentru a sti cat este ora, acest lucru datorandu-se dezvoltarii industriei orologere. Gratie acestei dezvoltari ceasul de mana  este in acest moment un accesoriu pe care il utilizam pentru a ne infrumuseta tinnuta vestimentara pe care o avem dar si pentru a transmite anumite informatii despre noi. Aceste informatii sunt transmise printre altele si de catre tipul de curea utilizat de catre ceasul de mana pe care il purtam motiv pentru care trebuie sa tinem cont si de acest aspect atunci cand achizitionam ceasuri de mana. Pentru a nu transmite un mesaj gresit, iata cateva dintre lucrurile pe care le trasmit cele mai importante tipuri de curele pentru ceasuri de mana:

  • Eleganta, bunul gust, rafinamentul, sunt trei dintre calitatile pe care vrea sa le transmita orice persoana. Acest lucru este posibil prin utilizarea unui ceas de mana cu curea confectionata din piele naturala. Acest tip de curea nu transmite doar aceste trei calitati ci si faptul ca cel ce poarta un ceas de mana cu o astfel de curea este o persoana ce tine la imaginea sa, indiferent de situatia in care se afla.
  • Cauciucul este un material din ce in ce mai utilizat in confectionarea curelelor pentru ceasurile de mana, acest lucru datorandu-se avantajelor oferite de catre acest material. Dar, pentru ca acest articol nu este despre avantajele oferite de catre utilizarea unei anumite curele pentru ceasuri de mana, haideti sa aflam care sunt mesajele transmise de purtarea unui ceas de mana cu curea din cauciuc. Faptul ca purtatorul unui astfel de ceas de mana este o persoana cu un spirit sportiv este unul dintre mesajele transmise de catre purtarea unui ceas de mana cu curea din cauciuc. De asemenea, faptul ca acestora le place confortul este un alt mesaj ce este transmis prin intermediul purtarii unui ceas de mana cu curea din cauciuc.
  • Otelul inoxidabil este un alt material foarte popular atunci cand vine vorba despre materialul din care este confectionata cureaua ceasului de mana. Utilizarea unui astfel de ceas de mana transmite faptul ca esti o persoana sobra, serioasa, ce pune mare pret pe rezistenta.

In concluzie, avand in vedere cele prezentate in cadrul acestui articol trebuie sa acordam o importanta mult mai mare materialului din care este confectionata cureaua ceasului de mana atunci cand achizitionam ceasuri dama sau ceasuri barbati.

 

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.