Refresh loader

Cabinet Lichidator – informatiile si ajutorul necesare pentru situatiile de lichidare

Cabinet Lichidator – informatiile si ajutorul necesare pentru situatiile de lichidare

Orice persoana viseaza la momentul in care vrea sa detina o firma, sa fie propriul sau sef. Pare un vis greu de implinit, pe care doar unii il realizeaza la un moment dat in viata. Cand acest vis devine realitate apar si problemele, situatiile neprevazute si iti dai seama ca nu este totul atat de usor cum pare. Orice problema in viata are si rezolvare.

Indiferent daca firma nu face profitul asteptat sau daca realizezi ca nu mai este ceea ce iti doresti, poti oricand sa o inchizi, iar echipa Cabinet Lichidator este solutia ideala pentru tine. Probabil nu stii ce inseamna o lichidare si nici ce presupune, dar ei te pot ajuta cu informatiile necesare dar si cu actele.

Procesele de lichidare

Lichidarea apare atunci cand asociatii sau cel care o detine decide ca vrea sa isi inchida firma. In acest caz apare necesitatea de a numi un lichidator care in urma semnaturilor celor ce detin firma, devine cel responsabil cu toate drepturile de decizie si semnatura.

Exista doua tipuri de lichidare: cea de drept si cea voluntara. In functie de tipul lichidarii, pasii ce trebuie urmati difera. In cazul lichidarii de drept aceasta decizie este data de Oficiul National al Registrului Comertului in cazuri speciale de inactivitate, acte lipsa sau alte lucruri la care se constata nereguli.

In cazul lichidarii voluntare, decizia se ia de cei care detin firma si incepe procesul de lichidare. Cand vine vorba de lichidarea firmelor, aceasta presupune impartirea activelor si dureaza cel mult un an.

Pentru astfel de proceduri, este nevoie sa apelezi la specialisti, deoarece sunt notiuni cu care probabil nu te-ai mai intalnit pana in situatia respectiva si ai nevoie de ajutor. Cei de la Cabinet Lichidator te pot ajuta cu informatiile necesare si se pot ocupa de toate actele firmei, astfel incat sa nu ai tu obstacole sau motive de ingrijorare.

Sunt multe procese prin care trebuie sa treci si multe acte care trebuie puse la punct, iar birocratia necesita drumuri la institutii si timp pierdut. Din aceste motive, este de luat in vedere acest cabinet care stie exact ce trebuie facut si care te ajuta la fiecare pas. Reprezentanta Echipei Cabinet Lichidator, Mihaela Monea are o vasta experienta in domeniu si te poate ajuta din punct de vedere juridic cu aceste dificultati pe care le intampini.

Pentru mai multe informatii poti accesa site-ul si daca vrei sa iei legatura cu reprezentantii pe adresa de e-mail office@cabinetlichidator.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link