Refresh loader

Cadouri crestine pentru copii – un ajutor in educatia lor

Cadouri crestine pentru copii – un ajutor in educatia lor

Atunci cand se apropie o ocazie speciala si sunteti in pana de idei, cel mai indicat este sa gasiti cadoul care s-ar potrivi oricui, indiferent de hobby-uri sau preferinte.
Ce ati spune daca ar exista un magazin online cu o multitudine de idei de cadouri, toate cu tema crestina?
Ei bine, acest magazin chiar exista! Libraria Maranatha este locul unde veti gasiti laolalta tot felul de idei de cadouri pe care sa le oferiti celor dragi.


Nu trebuie decat sa accesati site-ul oficial librariamaranatha.ro si acolo veti gasi grupate separat toate variantele de cadouri pe care le propune. Dupa ce accesati categoria dedicata „cadouri crestine”, gasiti in cadrul ei alte categorii in functie de preferinte: cadouri pentru copii, magneti de frigider, dvd-uri, jurnale, brelocuri, ceasuri cu versete, aplice pentru perete, cani inscriptionate, tablouri, pixuri, mesaje in sticla, felicitari, jocuri pentru copii, puzzle-uri, tricouri, rame foto etc.


Cadourile cu tema crestina de la Libraria Maranatha
Sa luam spre exemplu ziua de nastere a unui copil. Din categoria dedicata cadourilor pentru copii puteti alege intre: jocul Cartea lui Matei, ceasuri de perete inscriptionate cu diverse mesaje crestine, carti cu povesti, carti de joc educative, pusculita in forma de vioara, puzzle-uri, rame foto cu ceas, carti de rugaciuni pentru copii, cani din ceramica, diferite planse cu alfabetul, anotimpurile, zile de nastere etc., rucsacuri cu mesaje crestine etc.


Copiii trebuie sa fie educati inca de mici in spirit crestin, sa cunoasca diverse notiuni ce tin de religie si de Dumnezeu. Asadar, cadourile dedicate acestora nu ar trebui facute doar la ocazii speciale. Produsele ce se gasesc in aceasta librarie crestina pot fi daruite copiilor oricand pentru ca ajuta parintii in explicarea mai usoara a notiunilor cu privire la credinta in Dumnezeu.


Cum sa explicati mai bine unor copii ce este religia, cine este Dumnezeu, cat de importante sunt rugaciunile din fiecare seara si nu numai, daca nu prin joc? Jocul sta la baza educatiei lor. Cu ajutorul jocului, copiii sunt mai atrasi de subiect si automat isi dau mai mult interesul sa rezina toate informatiile date de parinti.
O alta modalitate de captare a atentiei copiilor sunt povestile. Toti copiii sunt fascinati de acestea. Imaginati-va doar cat de usor ar intelege intamplari religioase din trecut sau povesti prin care sa faca diferenta intre bine si rau cu ajutorul povestilor! Le puteti citi o carte cu povesti sau le puteti da sa sculte cd-uri cu povesti crestine de care cu siguranta vor fi captati.


Exista si varianta de a-i stimula pe copii la activitati practice, cum ar fi desenul, cu ajutorul cartilor cu povestiri biblice de colorat. Si pe acestea le gasiti tot la Libraria Maranatha.
Indiferent de ce obiecte cu tema crestina veti cumpara pentru copii, va vor fi de mare ajutor in explicarea si intelegerea notiunilor crestine.
Nu va limitati la cadourile traditionale, cum ar fi jucariile de plus sau altele. Incercati sa oferiti copiilor cadouri din care sa aiba ceva de invatat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link