Cadouri pentru zile speciale

Se apropia Valentine’s Day, eu si prietena mea ne gandeam unde sa petrecem ziua aceasta minutata pentru doi oameni care se iubeau.

Imi faceam griji, ce cadou sa ii cumpar sa ii placa. Ea pe alta parte, era emotionata ca si mine, ca inca nu stia ce cadou sa imi cumpere. Atunci s-a gandit sa imi faca o surpriza, luandu-mi o “perna pupici”, care numai cand o vezi iti inchipui ca ai fiinta iubita langa tine, ai vrea sa stai numai cu capul pe perna aceasta simpatica.

Am pornit la cautat prin magazine si pe net. inca nu stiam  ce ii pot cumpara iubitei mele sa ii vand bucuria pe fata. Si bine-nteles sa primesc multi pupici de la ea.

Am gasit un catelus cu tricou personalizat , atat de dragut,ca parca nu imi mai venea sa il dau, dar o iubeam prea mult ca sa nu il dau si sa il opresc eu.

N-a mai trecut mult timp, ca a venit 8 Martie. Iar ganduri pentru cadouri, chiar nu aveam idei ce sa ii cumpar prietenei de ziua aceasta minunata.

Imi venea in gand sa ii cumpar o ciocolata, dar parca nu imi venea sa ii iau orice ciocolata, asa ca i-am luat ciocolata “Te Iubesc”.

Cata bucurie cand a vazut asa bunatate de ciocolata , ca mi-am pus in gand cu prima ocazie sa ii mai cumpar acea ciocolata.

Lui mama mea draga voiam sa ii cumpar ceva mai special, pentru ca o iubeam foarte mult.

Intru-un final am gasit ce sa ii cumpar. Cata emotie pe fata ei cand a vazut cadoul.

Deja imi cheltuisem toti “banutii” stransi de mine, dar eram atat de bucuros ca le facusem fericite pe fiintele iubite.

La ocazii deosebite puteti face persoanele iubite, urmarindu-mi exemplul si luad cadourile la care ele nici nu s-ar astepta vreodata din partea voastra.

 

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.