Calculatoare refurbished de la Server Config

Recent am auzit de produse refurbished, dar nu aveam prea mult habar ce sunt acelea. Am vazut pe un site ca sunt calculatoare refurbished, imprimante refurbished, monitoare refurbished, laptop refurbished, servere refurbished. Chiar eram curios ce sunt acelea si ce calitate au, asa ca am luat legatura cu firma respectiva. Agentii de la Server Config m-au invitat la sediu sa imi explice ce sunt acele produse refurbished si sa imi arate cateva din produse. Ajuns acolo mi-au explicat ca produsele refurbished sunt in general produse electronice, ce au fost returnate din diverse motive la cumparator sau furnizor ( spre exemplu : produsele utilizate in teste , prezentari , demonstratii; produse returnate la producatori din diverse motive, acestea fiind ulterior testate si reconditionate ; produse returnate deoarece ambalajul s-a deteriorat in timpul transportului; sau produse ce au fost inchiriate , iar dupa ce contractul de inchiriere inceteaza sunt verificate, reconditionate si apoi vandute etc.).
Normal ca eram din ce in ce mai curios, asa ca voiam sa aflu si care este diferenta dintre produsele second hand si produsele refurbished, am aflat faptul ca produsele refurbished au fost testate si reconditionate chiar de catre producator, ele venind cu garantia calitatii, in timp ce produsele second hand pot avea defecte sau nu. Ideea este ca atunci cand cumparam un produs refurbished avem garantia ca va functiona corect.
Am vazut cateva dintre produsele lor refurbished, si chiar eram interesat, eram interesat de cateva calculatoare refurbished, era foarte interesant si tentant pentru ca ele vin ca si noi, impreuna cu o garantie 24 Luni si cu licenta windows, si este foarte atragator si pretul, pentru ca sunt la un pret foarte mic.
Chiar aveam nevoie de cateva calculatoare, dar nu imi ajungeau banii pentru toate, desii tot romanul sta cam prost cu banii, si astfel de produse ieftine si in garantie sunt bine venite oricand.
Uitandu-ma printre produsele lor am vazut un calculator foarte misto, un ALL in ONE LENOVO ThinkCentre M90z, Display 23″ FHD, Intel Core i5-650 3.20 GHz, 8GB DDR3, 256GB SSD, DVDRW, Webcam, GARANTIE 2 ANI, foarte interesant si tentant, nu?
Produsele refurbished sunt curatate foarte bine de praf si urme de utilizare, apoi sunt testate pentru a fi functionale 100%, in conformitate cu produsul original. Daca sunt observate probleme se recurge de cele mai multe ori la inlocuirea componentelor cu probleme. Laptop-urile si UPS-urile pot benefia astfel de baterii noi, imprimantele de cartuse noi, ca sa dau doar cateva exemple.
“Societatea SC SERVER CONFIG SRL, cu sediul in Str. Bobalna, Nr. 8-10, Bihor, Alesd, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J05/364/2009, este responsabila cu administrarea site-ului WWW.SERVER-CONFIG.RO.
Folosirea acestui site, prin simpla vizitare, navigare sau achizitionare de produse, constituie acceptarea implicita a termenilor si conditiilor ce urmeaza a fi detaliati in aceasta pagina.
Administratorul site-ului WWW.SERVER-CONFIG.RO lucreaza in permanenta la pastrarea acuratetei informatiilor disponibile pe site, principalele inadvertente care pot aparea fiind determinate de anumite modificari de pret sau de specificatii modificate fara preaviz de catre producatorii produselor comercializate in cadrul site-ului
Administratorul site-ului WWW.SERVER-CONFIG.RO poate modifica in orice moment continutul acestor termeni si conditii, fara nicio obligatie de a notifica in prealabil utilizatorii acestui site.
Oricare dintre clauzele specificate in cadrul acestei pagini ar fi gasite nevalide sau nule, indiferent de cauza, prezenta acestora nu va afecta in niciun fel validitatea celorlalte clauze inscrise in termeni si conditii.”
https://www.facebook.com/server.config/

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.