Camere spion

Traim intr-o epoca in care nu mai putem avea incredere nici macar in noi, cu atat mai putin le putem acorda increderea noastra deplina persoanelor straine, la serviciile carora apelam din cand in cand. Au fost atat de multe cazuri mediatizate intens, in cat consider ca este absolut necesar ca, inainte de a primi un om in casa noastra, sa ne asiguram ca are referinte bune si ca il putem accepta in mediul nostru fara sa ne punem pe noi, familia noastra sau bunurile noastre in vreun pericol.
Din acest motiv consider ca este absolut necesar sa folosim camere spion atunci cand avem de gand sa apelam la serviciile oferite de o menajera, de un instalator, de o bona pentru copii sau de orice alta persoana care ne intra in casa. Este bine de stiut ca aceste camere spion pot fi instalate in locuri ascunse, astfel incat omul nici macar sa nu fie avertizat de existenta lor. In acest fel vom putea descoperi mult mai usor daca isi face treaba asa cum am stabilit de comun acord, daca se comporta asa cum i-am cerut si daca il putem considera a fi intr-adsevar de incredere.
Este important nu doar sa intalam in locurile stragegic alese din casa mai multe camere spion, ci si sa urmarim activitatea inregistrata de acestea pentru a afla in timp util ce se intampla in casa noastra. O menajera, de exemplu, are acces in intreaga casa, caci rolul ei este de a curata incaperile, de a pastra ordinea, de a face sa straluceasca totul in jur. Trebuie sa fim siguri ca persoana care indeplineste acest job nu va profita de increderea noastra pentru a fura diverse obiecte din casa, pentru a folosi diverse informatii gasite prin birouri, pentru a introduce in casa alte persoane straine, neautorizate de catre noi, proprietarii.
La fel se poate intampla si in cazul bonelor angajate sa ne supravegheze copiii, sa ii hraneasca, educe, ingrijeasca. Copiii sunt oricum fiinte imprevizibile, care in orice clipa pot face lucruri gresite. Trebuie sa avem o incredere deplina in bona care va sta cu ei si care le va impartasi din cunostintele pe care le-a acumulat, sa fim convinsi ca aceasta persoana nu le face rau voluntar sau involuntar. Camere spion folosesc mai mereu si cei care doresc o persoana care sa ingrijeasca batranii familiei (parinti, bunici, socri). Pentru ca se poate intampla c un batran sa aiba probleme cu memoria, cu concentrarea sau chiar sa nu se poata deplasa, unele persoane vor profita de acest lucru pentru a face lucruri nepotrivite.
“La bspy.ro veti gasi cea mai completa gama de microcamere video spion integrate cu maiestrie in diverse obiecte, in asa fel incat sa nu atraga atentia si sa realizati monitorizarea extrem de discret . Printre cele mai apreciate camere de spionaj sunt pixurile cu camera spion, ceasurile cu camera de spionaj acum disponibile chiar si cu filmare clara noaptea , dar si module cu mini camera spy integrabila ( utilizate in principal pentru a crea camere de spionaj personalizate la comanda ) . Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail .”

Distribuie

Leave a Reply