Refresh loader

Cand mintea sau sufletul te tradeaza, iti afli vindecarea la cel mai bun cabinet psihologic Bucuresti!

Cand mintea sau sufletul te tradeaza, iti afli vindecarea la cel mai bun cabinet psihologic Bucuresti!

Domnule, exista doctor de inima, doctor pentru ochi, doctor specializat in afectiuni digestive sau respiratorii, in fine ortoped, medici pentru toate partile din organismul nostru, dar ce facem cu sufletul?

Dintii sunt la vedere si cand muscam cu pofta dintr-un aliment crocant sau nepermis de tare ii fracturam. Nu este bine si regretam ca i-am pierdut, dar ne  putem pune altii in loc. Dar ce facem cu mintea si cu sufletul?

Ele doua colecteaza totul: durerile fizice si jignirile, frustrarile, lipsa de incredere, acuzatiile nedrepte care ni se aduc, nemultumirile celor din familie, oricat de mult ne-am stradui.

Ce efecte au aceste reziduuri malefice din aceste parti sensibile ale organismului? Ai vazut vreodata Rosia Monatana? Te-a infricosat pustiul acela si mediul compromis definitiv? Ai vazut ca nu ma creste un fir de iarba, nici macar o buruiana pe muntii de steril sau in vecinatatea lor?

La fel este un om care are nevoie de psiholog si nu se programeaza la cel mai bun cabinet psihologic Bucuresti.

Cu certitudine ca muntii de steril, daca erau dusi departe, locul respectiv nu ar fi fost ars si ar fi rodit ca inainte. Daca nu poti evacua singur anumite traume, greseli din trecut, tot ceea ce te macina, ci apeleaza la ajutorul specialistului care gaseste solutia ideala si negativitatea nu iti va mai invada viata!

Cu sufletul nu este de glumit, fiindca ajutat de minte intretine viata!

Cum poate patrunde psihologul acolo unde nu poate intra medicul?

1. Prin studii de specialitate. Facultatea de Psihologie, completata de numeroase cursuri de formare ii da aceasta abilitate de a se strecura, acolo unde un alt specialist nu poate intra.

2. Cu acordul pacientului, punandu-i intrebari prin care sa junga la poarta de intrare in intimitatea acestuia. Din aproape in aproape, psihologul cu experienta ajunge la intamplarea care l-a ranit pe pacient, o izoleaza, retraiesc impreuna totul si o scoate afara din minte.

Sunt cazuri extrem de complicate, situate la limita dintre viata si moarte, care au lasat urme adanci in psihicul celui care a trecut prin ele.

Sa te afli pe malul unei ape mari, iar cineva apropiat de sufletul tau sa se inece sub ochii tai si sa  te implore sa il ajuti si sa nu poti, este o scena care nu se poate uita. Te simti vinovat si daca nu stiai sa inoti ca nu ai putut sa schitezi macar un gest salvator. Se petrec atatea lucruri traumatizante in lume, incat ajungem la concluzia ca numai sufletele foarte rezistente raman sanatoase.

“Eram toti la mare, fericiti ca suntem impreuna. M-am dus sa imi cumpar un suc si cand am ajuns la plaja era lume multa stransa in cerc, iar tata plangea in hohote prabusit in genunchi pe nisip, povestea cineva. Am vrut sa il linistesc, neobservand ce se petrec in jur, iar el mi-a arata trupul acoperit cu cearceaf, spunand:

-S-a inecat frate-tu!”

Despartirile, perioadele de doliu, esecurile la examene, imbolnavirile grave, toate lasa urme adanci in sufletul atat de sensibil al omului. Alianta cu psihologul face trecerea mai usoara de la faza traumatizanta la una normalitate.

Ingrijeste-te singur de sufletul tau, iar cand vezi ca interesul pentru viata, valoare si frumusete scade, fugi la psihilog!

Viata este prea frumosa sa ne lasam sufletul si mintea in paragina, mai ales ca ele nici nu cer prea mult!

Este suficient sa le protejam si sa ne ducem la specialist de cate ori durerea este prea mare.

Psihologul se incarca tot timpul cu problemele pacientilor sai, de aceea si merita toata pretuirea din lume.

Este cat se poate de linistitor ca avem psihologi de talie internationala, iar ca ora de consultatie este la pret romanesc!

Scoala de Psihologie romaneasca este foarte buna, iar specialistii nostri participa la simpozioane, la cursuri de formare continua si sunt la curent cu tot ce apare nou in lume.

Florentina Matreata este printre cei mai buni psihologi din lume, avand o rata de solutionare a cazurilor prezentate de aproape 100%.

Va sfatuiesc, sa va duceti preventiv cu mintea si cu sufletul la specialist ca durearea sa nu se agraveze si sa erodeze din interior.

Florentina Matreata pastreaza confidentialitatea discutiilor cu pacientii ei si este cel mai fin psiholog din lume. Sa ajute oamenii sa depaseasca momentele de cumpana sufleteasca este adevaratul crez profesional!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link