Refresh loader

Cand tergiversarea procesului tau a incetat, bucura-te datorita consultanta CEDO!

Cand tergiversarea procesului tau a incetat, bucura-te datorita consultanta CEDO!

Ani de ani judecarea procesului tau s-a tot amanat aici, in tara. Poti sa spui ca ai cheltuit o avere ca sa obtii dreptatea, nu mai vorbesc de timpul pierdut si hotararea a fost data tot impotriva ta.

Dupa ani de amanari, dupa onorariul achitat avocatului, cand totul parea sa fie in favoarea ta, decizia instantei te-a naucit.
Esti suparat din cauza acestor perioade de tergiversare, din cauza sumei fabuloase pe care ai cheltuit-o in zadar si pentru ca ai pierdut procesul.
Te-ai imbolnavit de nervi la fiecare amanare, fiindca sperai ca aceea sa fie ultima, dar se mai gasea un motiv de lungire excesiva a judecarii dosarului tau.

Esti dezamagit, cu toate acestea, vreau sa te informez ca ai motive de bucurie. Primul: poti obtine consultanta-cedo.ro de la domiciliu, luand datele de contact ale sotilor Grigoriu. Fie ca le trimiti un e-mail, fie ii suni si vorbiti la telefon, ai libertatea sa alegi modalitatea de comunicare care te avantajeaza cel mai bine.

In cazul in care gandesti ca mai intai trebuie sa stii ceva despre performantele lor profesionale, esti liber sa intri pe site si sa le analizezi cu atentie portofoliul. Au reprezentat la Cedo dosare grele despre care s-a scris in presa si s-au intors invingatori. Sunt specialisti onesti, care nu iti dau sperante false, in cazul in care nu ai sanse sa castigi.
Tocmai de aceea toti clientii ii pretuiesc pentru modul transant in care le prezinta situatia. Este adevarat ca uneori iti doresti sa fii mintit frumos si sa ti se spuna ceea ce doresti tu sa auzi, dar vei avea mult de suferit dupa aceea.

Al doilea motiv de bucurie: la Cedo judecarea unei cauze nu dureaza exasperant de mult. Nu in ultimul rand, sa stii ca tarifele avocatilor specializati in apararea drepturilor omului si in recuperarea de creante nu sunt deloc mari.

Sotii Grigoriu au experienta atat in instantele romanesti, fiind membri ai Baroului Bucuresti din anul 1998, dar si la Cedo, unde au castigat majoritatea proceselor. Fiindca pregatesc atent dosarele, clientii lor nu au trait deceptia respingerii cererii lor de rejudecare.

Ca un dosar sa fie admis la Cedo, trebuie indeplinite o serie de formalitati despre care se dau informatii pe site-ul firmei Consultanta-cedo.ro. Acolo afli ca exista o cerere tip si ca un specialist priceput trebuie sa faca un rezumat al parcursului dosarului tau in fata instantelor autohtone, dar sa si precizeze articolele de lege care s-au incalcat.
Sotii Grigoriu stiu foarte bine limba engleza, prin urmare te pot apara si iti pot completa ireprosabil formularele de care ai nevoie.

Ei sunt pregatiti in orice moment sa ofere si consultanta comerciala, fiindca au sustinul pledoarii in fata mai multor tipuri de instante.
Cunoasterea perfecta a legilor interne si internationale le permite sa isi formuleze pledoariile in functie de prevederile acestora.

Consider ca daca ai fost amanat la nesfarsit aici si te consideri nedreptatit, este dreptul tau sa iti cauti un avocat foarte bun si sa te adresezi Cedo, fiindca este posibil sa fii si despagubit pentru eroarea ale carei consecinte le-ai suportat.

Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg garanteaza impartialitatea sa prin faptul ca este compusa dintr-un numar mare de judecatori care provin din toate statele member U.E si nu exista nici cea mai mica suspiciune de lipsa de etica in judecarea cazului respectiv.
Atat sotii Grigoriu reprezinta fara discriminare pe oricine are nevoie la Cedo, cat si instanta europeana admite si solutioneaza fara discriminare cererile cetatenilor europeni, daca sunt respectate normele respective.
Singur ti-ar fi greu sa rezumi modul de desfasurare a procesului intr-o limita de spatiu, sa precizezi ce articole de lege au fost incalcate, sa trimiti la Cedo exact ce ti se cere, dar sotii Grigoriu stiu exact cum sa te ajute, sa ai succes.

Dupa obtinerea hotararii judecatoresti favorabile, ei nu te abandoneaza, ci stau alaturi de tine si fac toate demersurile pentru punerea ei in aplicare. Ei te vor ajuta sa obtii despagubirile de la statul roman, cand instanta europeana a decis in favoarea ta.
Uzati de dreptul vostru de a apela la Cedo, cand considerati ca sunteti nedreptatiti si in urma discutiilor cu avocatii care au mai avut astfel de procese sunteti siguri ca aveti sanse de castig!

Cariera sotilor Grigoriu numara mii de procese castigate in tara si sute de procese admise si castigate la Cedo. In ceea ce priveste intelegerile amiabile dintre stat si romanii care au de primit despagubiri in urma unor procese judecate la Cedo, echipa de avocati de mai sus are in palmares 700 de astfel de cazuri.

Merita incredere deplina avocatii al caror crez professional il reprezinta apararea drepturilor omului, mai ales ca sunt pregatiti sa te apere oricand in fata instantelor de orice fel!

Pe site-ul lor sunt afisate toate cazurile importante la care au lucrat sotii Grigoriu si multe alte informatii utile pe care le poti lectura inaintea solicitarii consultantei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link