Refresh loader

Carti de gradinarit

Carti de gradinarit

Bunicul meu abia ce isi cumparase o casa noua si voia sa isi faca cea mai frumoasa gradina de pana acum. Insa nu avea nici un pic de experienta si nici nu voia sa dea bani pe specialisti, deoarece nu dispunea de prea multi bani. Asa ca a zis sa se apuce singur de invatat despre tot ce este legat de gradina.
In prima faza voia sa isi cumpere o carte despre gradinarit. Dar nici timp nu prea avea sa stea sa umple prin magazine dupa acea carte de gradinarit. Asa ca i-a fost mult mai usor sa cumpere carti de gradinarit de pe o librarie online, era mult mai rapid si mai ieftin, si pe langa aceste doua avantaje ii ramanea mai mult timp sa invete tot ce trebuie.
A stat a citit cartea pe care a primit-o si s-a apucat de treaba. A muncit la acea gradina cred ca aproape o luna, dar fara nici un regret si cu cea mai mare placere. Eu nu am avut timp sa ma duc sa il ajut, in acea perioada eu eram plecat in vacanta.
Cand m-am intors acasa am ramas mut de uimire, nu imi venea sa cred ce gradina frumoasa si-a facut, cand am vazut cum arata l-am intrebat cat a platit si pe cine a chemat sa se ocupe de gradina lui. Mi-a spus ca el a facut totul si a invatat multe lucruri noi de cand s-a apucat de facut gradina. Pe moment nu prea l-am crezut ca el a facut toata treaba de unul singur, mai ales ca eu stiam ca nu se pricepe cine stie ce in acest domeniu, dar pana la urma de ce m-ar fi mintit.
In acea zi cand am fost la el si am vazut pentru prima data ce splendoare si-a facut nu am mai plecat de acolo multe ore bune, am stat cu el in noua gradina excelenta de dimineata pana seara, nu ne-am plictisit nici macar o secunda. Am stat si am povestit toata ziua, eu i-am povestit ce am facut in vacanta, iar el mi-a povestit tot ce a invatat nou si cat de fericit este.
El pentru gradina lui cea noua ar fi facut orice.
gardenalia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link