Refresh loader

Carti de vizita

Carti de vizita

Azi am sa va vorbesc despre carti de vizita. O carte de vizita poate contine urmatoarele informatii scrise pe ea: numele,logo-ul companiei si eventual sloganul acesteia, prenumele si numele persoanei. (pentru a se evita confuziile numele de familie poate fi scris cu majuscule), functia, scrisa de obicei cu caractere mai mici decat numelem, datele de contact: adresa postala, telefon, fax, e-mail, website.
Aspectul cartii de vizita te reprezinta atat pe tine, cat si compania pentru care lucrezi. Daca vrei sa fie foarte inteleasa cartea de vizita trebuie sa contina toate detalii care sunt necesare si care se potrivesc. Aspectul cartii de vizita conteaza foarte mult, daca alegi un design simplu si elegant mesajul pe care vrei sa il transmiti prin acea carte de vizita este mult mai inteles. Trebuie si sa folosesti culori foarte potrivite, ca textul sa se inteleaga cat de bine se poate.
E bine sa alegi hartie si cerneala de calitate atunci cand comanzi un nou set de carti de vizita. Cartonul trebuie sa aiba o textura buna, iar tusul cu care este imprimat sa fie de cea mai buna calitate. Daca doresti o carte de vizita potrivita si de calitate este de preferat sa contactezi la o firma specializata (v-am lasat un link mai sus pentru mai multe informatii).
Unchiul meu si-a deschis acum cativa ani o firma, era la inceput, nu stia foarte bine cum merg toate lucrurile, insa era dispus sa invete absolut tot ca sa nu existe probleme si sa ii mearga afacerea asa cum trebuie. S-a informat cat de bine a putut, a facut totul ca la carte, isi gasise si niste colaboratorii foarte isteti si de incredere. Insa cand se mai intalnea cu cate un colaboratori, cu alti oameni care se ocupa cu asa ceva si asa mai departe, pierdea destul timp ca sa faca schimbul de date de contact( stiti cum se spune “timpul costa bani” ). Asa ca s-a gandit ca ar fi mult mai util si mai potrivit sa isi faca niste carti de vizita potrivite pentru afacerea lui, astfel mai economisea timp si avea mai mult timp de investit in afacerea lui.
Am sa va las un link pentru mai multe sfaturi in realizarea cartilor de vizita.
carti-de-vizita

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link