Refresh loader

Carti pentru copii recomandate pentru aceasta vara

Carti pentru copii recomandate pentru aceasta vara

Cartile pentru copii au fost si sunt inca foarte apreciate. Povestile fac parte din procesul de educare si crestere. Ortice parinte responsabil ar trebui sa ii creeze celui mic o biblioteca doar a lui, in care sa se afle carti pentru copii diverse. Pe langa povestile preferate, trebuie sa achizitionezi mereu, noi si noi titluri din literatura romana si universala. Astfel, il vei incuraja pe copil sa descopere mereu altceva. Stim ca suntem in era tehnologiei cand tableta sau calculatorul sunt mult mai de interes, insa nu trebuie sa uitam si, cu atat mai mult, sa ignoram aceasta activitate. A-l incuraja pe cel mic sa fie pasionat de carti copii este unul din cele mai bune lucruri pe care poti sa il faci pentru el, pentru dezvoltarea si educatia lui. 

Daca doresti titluri noi, iti recomandam site-ul universenciclopedic.ro, unde vei intalni mai multe edituri pentru copii, recunoscute in intreaga lume. Iata cateva aparitii noi, pe care le poti achizitiona:

1. Zana Capsunica. Nu este vorba numai despre o carte, ci o serie de carti, cu aventurile zanei Capsunica. Este vorba despre o zana micuta si draguta care are foarte multi prieteni. Atunci cand acestia au nevoie, Capsunica le sare in ajutor. Cartile sunt despre puterea prieteniei si a dragostei. Prin intermediul cartilor, cei mici vor porni in aventuri frumoase, amuzante si din care vor invata ca trebuie mereu sa ne pese de cei din jurul nostru si ca totul poate deveni mai frumos si mai bun atunci cand exista iubire.

2. Cutia magica cu jucarii. Este o carticia adorata de multi copii, despre viata secreta a jucariilor. Dupa miezul noptii, ursuletul Teddy si celelalte jucarii de plus sunt nerabdatoare sa iasa din cutia cu jucarii. In fiecare seara au parte de noi si noi aventuri amuzante si pline de magie. Este o carte perfecta pe care sa o citesti micutului tau inainte de culcare.

3. Visul unei nopti de vara. Desi titlul l-ai recunoscut probabil, piesa lui Shakespeare a fost reinterpretata de Helen Street pentru a fi inteleasa de copii mult mai usor. Cartea este scrisa cu un limbaj familiar, astfel incat piesa marelui dramaturg va deveni una din povestile preferate ale celor mici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link