Casa de pariuri Netbet

Inca de cand eram mai mic eram pasionat de pariurile sportive. Ma uitam la meciuri, urmaream toate rezultatele sportive. Am avut o perioada in care stateam numai in casele de pariuri. In orice cartier al orasului ma vedeai, eu eram intr-o casa de pariuri. Si nu pot spune ca am pierdut mereu, de multe ori am nimerit si ponturile bune si castigam. Era un joc interesant, in care riscai ori sa pierzi ori sa castigi. Personal, eu nu m-am aruncat sa pun o miza imensa pe bilet, probabil si de aceea riscam fara nici o retinere. 

In fiecare zi ma uitam la clasamente. Orice meci puneam il analizam cu foarte mare atentie, ma uitam la rezultatele din ultima vreme, ma uitam sa vad ce urmareste echipa respectiva, etc.

Va dati seama ca la inceput nu stiam prea multe, puneam si eu la nimereala niste meciuri acolo, ieseau bine, nu iarasi bine, dar spre surprindere mea, desi nu aveam deloc experienta, prima oara cand am pus la pariuri am avut norocul sa imi iasa biletul, bine o suma foarte mica, cu care nici macar nu aveam ce face decat sa o bag inapoi pe alt bilet, dar nu suma era importanta pentru mine in momentul acela, ma bucuram foarte mult ca primul meu bilet pus la pariuri a fost castigator.

Cu timpul, am invat cum merge treaba, la ce trebuie sa fiu atent, ce cota trebuie sa fac sa ies in castig, cum sa analizez cu atentie meciurile etc. Dupa o perioada nu am mai pus la pariuri, dar de putina vreme am inceput  sa pun iar, insa nu la agentie, ci pariuri sportive online. La un moment dat am vazut ca exista  “biletul zilei” si “ponturi pariuri”. Parea interesanta parerea altor oameni despre meciurile din ziua respectiva. Chiar daca analizam echipele cum trebuie, urmaream si parerea altor oameni.

In prezent nu ma mai duc la fiecare casa de pariuri din oras, momentan imi place foarte mult casa de pariuri Netbet . Mai nou sunt pasionat de pariurile sportive online, de ce sa ma duc in fiecare agentie de pariuri cand imi pot paria de casa.

 

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.