Refresh loader

Cat costa un implant dentar la Dental Premier?

Cat costa un implant dentar la Dental Premier?

Rezumam mai tot la partea financiara, asadar este firesc sa pornesti de la o estimare de pret atunci cand ai in vedere restaurarea dentara. Implantul dentar realizat in cadrul clinicii Dental Premier are costuri variabile, in functie de situatia fiecarui pacient. Sa lamurim cateva aspecte.

Ce este un implant si de ce este net superior altor lucrari dentare

Pacientii prefera implantul si nu o punte dentara, spre exemplu, pentru ca in cazul implantului vorbim de multiple avantaje: este durabil, investitie pe viata, se comporta ca dintele natural, nu se rupe, este fix, stabil, arata natural. Vorbim despre inlocuirea radacinii dintelui pierdut, nu doar a coroanei acestuia.
In plus, implantul dentar permite lucrari individuale. Pot fi inserate unul sau mai multe, in functie de necesitatile din fiecare caz, dar toate in aceeasi sedinta. La Dental Premier sunt folosite tehnologii moderne astfel incat vindecarea este mai rapida.
Ulterior implantului poti beneficia de lucrare provizorie fixa, de coroana dentara care sa acopere lipsa dintelui si sa completeze implantul, in maxim 24 de ore. Dar lucrarea definitiva va fi dupa 2-6 luni, in functie de caz, dupa ce are loc osteointegrarea perfecta a implantului. Specialistii de la Dental Premier iti asigura reusita procedurii. Nu exista cazuri in care organismul sa fi respins implantul, acesta fiind 100% biocompatibil.

Preturi ale implantului la Dental Premier

Tine cont ca situatiile sunt diferite. Dincolo de tariful in sine, de lista de preturi implant dentar vorbim despre avantajele ce rezulta din aceasta procedura. Costurile difera in functie de tipul de implant rapid – INNO, Bredent – de marca germana, sau Nobel Biocare – marca elvetiana. Va conta si ce tip de coroana dentara este aleasa, materialele din care este realizata si modul de fixare, prin cimentare sau insurubare.
Exista oferte pentru lucrari cu 4 sau 6 implanturi si lucrare fixa provizorie in 24 de ore, exista preturi accesibile la pachete Basic sau Standard si exista si cele mai pretentioase lucrari ceramice sau din zirconiu din gama Premium sau VIP. Dar plata totala nu este realizata o singura data, ci tine cont si de etapele implantului – costurile se impart intre implantul in sine si lucrarea privizorie in prima etapa, iar dupa cateva luni costurile aferente lucrarii fixe definitive.

Sunt candidat pentru un implant?

Sunt cateva exceptii cand medicii nu recomanda o astfel de procedura: in cazul femeilor insarcinate, pentru cei care inca nu au ajuns majori sau in cazul celor cu anumite afectiuni medicale, cum ar fi cei cu diabet necontrolat. Afla mai multe despre aceste situatii in cadrul paginii oficiale dentalpremier.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link