Cat de avantajos este in prezent sa inchiriezi o masina?

Serviciul de rent a car a devenit o alternativa de transport tot mai populara pentru acele persoane care vor sa se deplaseze in conditii optime de confort si in timp util. Imprejurarile in care se solicita acest serviciu sunt dintre cele mai diverse – fie nu se doreste utilizarea automobilului personal pe o distanta lunga, fie nu se dispune de o masina proprie, fie insuficienta locurilor de parcare din marile orase din tara noastra. Toate aceasta fac ca inchirierile auto sa fie o solutie practica si convenabila atunci cand intervin deplasari pe distante mai mari.
Cea din urma situatie este valabila si in cazul orasului Cluj Napoca. Aici, companiile de inchirieri auto au cunoscut o evolutie infloritoare in ultimii ani. Dintre toate firmele care pun la dispozitie serviciul rent a car airport Cluj, se remarca insa un nume – Airportcar.ro. Reprezentantii companiei ne dezvaluie o serie de avantaje de care au parte cei care apeleaza la aceasta optiune de transport, avantaje remarcate adesea si de catre clientii multumiti.
Salvezi timp cu ajutorul unei masini inchiriate


A ajunge la destinatie in timp util poate deveni o misiune imposibila atunci cand ne referim la traficul din marile orase ale tarii, precum Cluj-Napoca. Cu atat mai mare este provocarea atunci cand se apeleaza la mijloacele de transport in comun. In plus, trebuie sa iti adaptezi programul in functie de orarul de circulatie al acestor mijloace de transport.
Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare in astfel de situatii sau, in lipsa altei alternative, poti inchiria o masina de la o companie care presteaza asemenea servicii. Vei economisi timp si vei ajunge la destinatie in timp util.
Confort
Intrucat unele calatorii presupun parcurgerea unor distante mari, in afara orasului Cluj Napoca, cei care apeleaza la rent a car vor avea parte de confortul sporit redat de un autoturism bine pus la punct, astfel de oboseala nu se va resimti la aceeasi intensitate. In plus, iti vei dori sa conduci in propriul ritm, sa faci cate opriri doresti si chiar sa te abati de la traseu, dupa caz. Transportul cu autocarul sau cu trenul te priveaza de aceste facilitati.
Economisesti bani
Deja s-a stabilit ca deplasarile cu mijloacele de transport public nu sunt eficiente, insa si transportul cu taxiul se poate dovezi a fi costisitor. In acelasi timp, automobilul personal implica cheltuieli legate de RCA, CASCO, impozite, taxe, revizii etc.
In schimb, serviciul rent a car impune numai doua costuri – tariful de inchiriere si plata combustibilului. Intrucat insasi selectia modelului de autoturism poate fi facuta tinand cont de bugetul de care dispui, alternativa inchirierii iti va surade.
Disponibilitate non stop
In unele situatii se impune identificarea rapida a unui mijloc de transport. Un exemplu bun ar putea fi cel al unui roman plecat in strainatate care tocmai a aterizat pe aeroportul din Cluj Napoca. Ce optiuni va avea la indemana in acest caz? Atunci cand nu exista rude care sa il intampine la aeroport, iar transportul cu un taxi este mult prea costisitor, nu ramane decat o varianta – inchirierea unei masini cu preluare direct din aeroport. Asemenea servicii sunt asigurate la orice ora de catre compania Airport Car.
Oportunitatea de a conduce masina visurilor
Serviciul rent a car iti ofera sansa de a te afla la volanul unui autoturism performant, poate chiar a unui model la care visai. In functie de nevoie si de buget poti alege masini de clasa compacta, perfecte pentru deplasarile urbane, in timp ce autoturismele din clasa lux sunt ideale pentru concedii cu familia sau intalniri de afaceri.
Cu servicii complete, cu flote de masini care se preteaza pe toate preferintele alaturi de disponibilitate la orice ora, serviciul rent a car se dovedeste a fi foarte convenabil. Airportcar.ro reprezinta o recomandare pentru cei interesati de astfel de servicii.

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.