Refresh loader

Cateringul si produse de tip consumabile de pe Ktering.ro!

Cateringul si produse de tip consumabile de pe Ktering.ro!

Ce este cateringul si cand poate fi util? Sa incepem prin a da o definitie cateringului si prin a spune ca principalul sau punct forte, este acela de a transforma orice loc intr-un restaurant, fie ca este o casa privata, un parc sau o casa istorica.Este solutia ideala daca doriti sa va organizati evenimentul in mod profesional. Prin catering vei putea realiza visul tau de a trai o zi importanta in locatia dorita.

Catering-ul este, de asemenea, o solutie excelenta chiar si pentru cele mai formale mese, deoarece poate fi servit intr-o locatie in care toti oaspetii dumneavoastra se vor simti in largul lor.

In plus, cateringul va permite sa tineti toate etapele evenimentului, fie ca este vorba de o prezentare sau o inaugurare, intr-un singur loc, evitand astfel mutarea unei cantitati mari de oameni dintr-un loc in altul.

Produse catering pot fi folosite in gazduirea a numeroase ocazii. Puteti solicita aceste servicii pentru nunti, petreceri de absolvire, zile de nastere, ceremonii religioase sau pentru o petrecere cu prietenii vechi: fiecare ocazie va primi atentia potrivita!

Atunci cand organizati evenimente de afaceri sau ceremonii, publice sau private, costurile pentru mancare si bauturi reprezinta intotdeauna o cheltuiala semnificativa. Nu mai vorbim de management, pregatire si servirea din timpul evenimentului. Acesta este motivul pentru care multe companii, numeroase cluburi si multe persoane se bazeaza pe un serviciu de catering si banchet profesionist. In plus, tot din acest motiv, serviciul de catering este cea mai delicata si mai scumpa parte a unui eveniment.

Daca lucrati in sectorul restaurantelor si organizati bufeturi cunoasteti importanta accesoriilor, echipamentelor si consumabile catering . Cand organizati un serviciu de catering, aspectele care nu ar trebui subestimate pentru o echipa de profesionisti sunt:

  • numarul de participanti
  • timpul si durata evenimentului
  • locatia
  • inventarul echipamentelor si consumabilelor
  • gatirea meniului necesar si asocierea relativa cu vin si bauturi
  • decorarea mesei si locul evenimentului,
  • orice permise si licente, de ex. (administrarea alimentelor si a alcoolului)
  • logistica
  • curatare

Cand alegeti produse si echipamente pentru bufet si servicii de catering, trebuie sa tineti cont de fiecare nevoie si de calitatea materialelor, inlcusiv in ceea ce priveste banalele consumabile catering precum farfurii unica folosinta. Cumparati numai articole care va pot garanta profesionalismul pentru o amenajare excelenta de catering.

Puteti alege dintr-o gama variata de produse chiar si cand vine vorba de pahare unica folosinta, si putem alege atat culoarea acestor pahare cat si din ce sunt facute. Putem alege intre pahare de plastic sau pahare de carton iar totul sta la alegerea noastra si a necesitatilor pe care fiecare le avem.

Acestea pot fii alese acceand magazinul online Ktering.ro, in functie de evenimentul care urmeaza sa fie folosite, de exemplu pentru ziua de nastere a unei fetite putem alege sa achizitionam pahare de unica folosita colorate.

Daca achizitioanarea lor este pentru un bar, se va opta pentru cumpararea de pahare cu capac, de diferite masuri in functie de tipurile de bauturi care urmeaza a fi servite in acestea. Dimensiunile pot fi mici, medii sau mari si pot fi atat pahare colorate de obicei de carton sau pahare transparente din plastic.

Magazinul Ktering.ro ofera o gama extrem de variata de consumabile pentru catering, astfel ca sunteti invitati sa il accesati si cu siguranta veti gasi aici tot necesarul de care aveti nevoie indiferent de eventiment.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap