Refresh loader

Caută piese pentru mașina ta, pe vw-dezmembrari.ro

Caută piese pentru mașina ta, pe vw-dezmembrari.ro

Întreținerea unei mașini este destul de costisitoare, chiar dacă, aparent, prețul mașinilor uzate este unul destul de scăzut. Practic, astăzi oricine are în buzunar două-trei mii de euro poate deveni posesorul unui autoturism la mâna a doua, indiferent că este adus din afară sau rulat pe șoselele din România. Atunci când vine vorba de reparații însă, manopera costisitoare și prețul pieselor originale pot ajunge să coste mai mult decât mașina în sine.
Acesta este motivul pentru care au apărut târgurile și depozitele de dezmembrări auto, unde amatorii pot găsi la prețuri negociabile diverse componente ale mașinilor scoase din uz. Pentru zona de sud a țării, spre exemplu, dacă ești în căutarea unor piese de schimb pentru Volkswagen-ul tău, ai la dispoziție un centru de dezmembrări în Craiova, de unde mașina ta poate ieși ca nouă.
Mai mult, acum nici nu mai trebuie să te deplasezi până la service, întrucât poți vizualiza și comanda piesele care îți trebuie direct de pe site, vw-dezmembrari.ro.

De la elemente de caroserie la electrice

Odată ce ai intrat pe site-ul acestui centru de dezmembrări in Craiova, vei observa că magazinul se axează în special pe autoturismele din grupul VAG, aceasta însemnând mărcile VW, Audi, Skoda, Seat, dar poți găsi cu ușurință și piese pentru automobile Mercedes, Ford sau BMW.
Aici, vei găsi elemente de caroserie și de interior, aceasta incluzând aripi, șasiuri, praguri, dar și volan, bord, elemente de climatizare sau chiar banchete. Nu lipsesc nici elemente ce țin de partea electrică, începând de la piese minore, gen relee, radiatoare sau clapete de accelerație.

Cutii de viteze și kit-uri de frână

Tot pe vw-dezmembrari.ro vei găsi piese pentru motorizarea autovehiculelor menționate mai sus, începând de la motoare și filtre, până la elemente de transmisie, cutii de viteze ori kit-uri de frână. Din acest punct de vedere, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la piesele pe care le vei achiziționa, întrucât acest centru de dezmembrări în Craiova asigură și service pentru autovehicule.
Prin urmare, poți opta pentru montarea pieselor direct pe mașina ta, urmând ca manopera să fie achitată separat. Cu această ocazie, vei beneficia atât de chitanță și factură, în vederea decontării pe firmă, dar și garanție pentru piesele solicitate, indiferent că acestea sunt montate sau nu pe mașina ta.
Totodată, poți beneficia de servicii conexe, precum diagnoze auto, diverse reparații, dar și operațiuni de chip tunning, prin care să să dai un plus de forță motorului tău.
Contact:
Email: wolcar@yahoo.ro

One thought on “Caută piese pentru mașina ta, pe vw-dezmembrari.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link