Cauti locatie pentru petrecere? Univrse este raspunsul

Orice parinte stie cat de greu este sa organizezi o petrecere pentru copii. Cu cat acestia cresti, cu atat pretentiile vor fi mai mari. La un moment dat, nu vor mai dori o petrecere la care sa apara Mickey Mouse sau Alba ca Zapada, ci una adaptata epocii in care traim. Ce inseamna asta? Ideal, pentru cei mici, ar fi ca petrecerea sa fie in pas cu tehnologia. Univrse este una din aceste locatii petreceri copii, inedite, din Bucuresti, unde cei mici pot interactiona cu realitatea virtuala. Dragi parinti, nu stiti ce este realitatea virtuala? In acest caz, trebuie sa va documentati, pentru ca mai mult ca sigur cei mici stiu.

Pentru neinitiati, realitatea virtuala sau VR este ultima “fita” (in sensul bun) in minunata lume a tehnologiei. Insa, sa nu credeti ca este o tehnologie noua. Realitatea virtuala este experienta pe care un utilizator o traieste intr-o lume care, de fapt, nu exista. Asta nu inseamna ca te vei “pierde” prin paginle unei carti, ori ca vei visa cu ochii deschisi, chiar daca si acestea, din punct de vedere tehnic, sunt tot un fel de realitati virtuale. Realitatea virtuala despre care vorbim, pe care o poti gasi la Univrse, este cea creata de computere ce iti permit sa experimentezi si sa interactionezi cu o lume multidimensionala, ce nu este reala.

Totul se face printr-un disozitiv ce de obicei consta intr-o casca speciala sau alte forme de aparatura. Imaginea afisata in fata ta va crea un efect stereoscopic, cu sunet. Experienta va fi extrem de credibila, te va face sa te implici total si iti va permite sa expolrezi lumea generata de computer.

Vei simti ca esti acolo atat fizic, cat si mental. Indiferent in ce parte te uiti sau intorci capul, lumea virtuala se intoarce odata cu tine. Asa ca, iluzia creata de universul in care te afli nu se va pierde niciodata.Atunci cand te uiti la un film la cinematograf, indiferent de cat de intensa este actiunea, in secunda in care intorci capul, te vei deconecta instant. Da, cartile si filmele te duc intr-o alta lume, dar aceasta lume nu se va schimba in functie de actiunile pe care le intreprinzi.

Realitatea virtuala exista de cateva zeci de ani, chiar daca la noi in tara este ceva relativ nou.
Asadar, daca esti in cautarea unei distractii pe cinste pentru copilul tau, mai mult ca singur experienta realitatii virtuale va fi exact ceea ce isi doreste. Pentru ca Univrse, asa cum spuneam, organizeaza si petreceri pentru cei mici, problema e ca si rezolvata.

Nu trebuie decat sa iei legatura cu echipa, sa faci o programare si totul se va rezolva. In plus, trebuie sa stii ca distractia de la Univrse nu este numai pentru cei mici, ci si pentru tine. Gandeste-te bine! De cand nu te-ai mai distrat? Aici vei gasi o activitate inedita, pe care o poti face singur ori cu prietenii, intr-un mediu tehnologizat si sigur. Univrse, pune la dispozitie inclusiv petreceri pentru corporatii. Univrse este locul perfect pentru o distractie altfel!

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.