Refresh loader

Cazare in Delta Dunarii

Cazare in Delta Dunarii

De ceva timp ma tot gandeam cu prietenii mei unde ne-am putea petrece ultima vacanta din vara acestui an, ne tot faceam planuri si inca nu stiam unde. Dar, solutia salvatoare a venit din partea celui mai bun prieten al meu, in Delta Dunarii. Cautand pe internet o cazazare delta dunarii, am gasit camping la Sfantu Gheorghe in Delta.

O locatie excelenta, acolo era ceva de vis, stiam ca ne vom simti foarte bine si vom avea vacanta cea mai reusita dintre toate, in Delta Dunarii poti gasi locul de poveste si relaxare totala. In camping este un ambient foarte placut si potrivit pentru toate gusturile, acolo este destinatia perfecta.

Linistea de acolo era tot ce ne doream, dar mie parca numai gandul la peste ma facea sa ma simt minunat. Mi-as fi dorit sa stiu sa pescuiesc, dar prietenul meu mi-a promis cand vom ajunge acolo primul lucru asta o sa facem. Nimic nu se compara cu exotismul din Delta Dunarii cu alta locatie, acolo poti vedea tot felul de lucruri frumoase, poti gasi mancarurile traditionale, si multe alte chestii interesante.

Cu gandul la dolphin camping am inceput sa ne pregatim bagajele, cu toate ca nu ne-am luat foarte multe lucruri cu noi, ceva esential, pentru ca voiam sa ne cumparam ceva frumos si de acolo sa ramanem cu amintiri placute. Ce poate fi mai frumos decat sa iti petreci vacanta cu prietenii in camping, de aceea ne-am hotarat sa plecam mai departe de lumea asta agitata, sa privim nuferii, si sa simtim linistea de acolo.

Emotiile cu care plecam erau foarte mari, dar primul lucru care ne-a interesat cand plecam, unde vom gasi cazare delta dunarii, dar spre norocul nostru am gasit Campingul Green Dolphin care se afla in Sfantu Gheorghe, intr-o zona pitoreasca din rezervatia din Delta Dunarii. Am gasit in acest camping o casuta foarte frumoasa, foarte incapatoare exact parca era facuta pentru noi.

Alesesem destinatia potrivita pentru noi, linistea de care aveam nevoie, era locul perfect, ceva mirific, nu aveam cum sa nu fim multumiti de vacanta petrecuta acolo, stiam ca facusem alegerea potrivita pentru mine si prietenii mei.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link