Cazare regim hotelier Bucuresti

Cei din antichitate obisnuiau sa spuna ca toate drumurile duc la Roma. Pe mine, anul 2015 m-a facut sa cred ca toate drumurile duc la Bucuresti, locul unde se intampla cele mai frumoase lucruri si unde au loc cele mai multe evenimente, E si firesc sa fie asa, doar este capitala tarii, nu? Ceo care locuiesc acolo sunt niste norocosi, spune lumea. nu spun ca nici pentru provinciali nu mai este o problema sa ajunga in Bucuresti si chiar sa locuiasca acolo cateva zile, daca au nevoie. Da, candva era destul de greu pentru cei veniti din alte orase, insa de vreo zece ani de zile lucrurile au fost puse la punct si ceea ce era mai dificil a disparut. Despre ce este vorba? Pana acum vreo zece ani, toti cei veniti in capitala se izbeau de o mare problema: cazarea. Hotelurile aveau preturi piperate, caci destinatia lor principala nu erau oamenii veniti din alte orase cu diverse treburi, ci turistii care soseau in Bucuresti pentru a vizita obiective turistice si a se distra, asa ceva era minunat.

In urma cu zece ani, cineva a avut stralucita idee de a copia modelul unor tari mai dezvoltate, mai civilizate (tari precum Germania, Spania, Anglia si SUA) si asa a aparut si la noi conceptul de cazare regim hotelier bucuresti. Ce inseamna, mai exact, cazare in regim hotelier in Bucuresti? Sa presupunem ca o persoana care locuieste in Braila sau in orice alt oras al tarii are nevoie sa ajunga in Bucuresti pentru cateva zile, in interes de serviciu, pentru un concert sau doar pentru a petrece catva timp in aglomeratia capitalei. Va opta aceasta persoana pentru cazarea la holet, platind astfel niste preturi foarte mari, sau va alege cazare in regim hotelier la un apartament (sau intr-o garsoniera), scutind astfel o multime de bani si avand fix aceleasi bune conditii? Pana la urma, este vorba despre garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere de lux, complet mobilate si utilate, in asa fel incat fiecare client care alege cazare in regim hotelier sa aiba cele mai bune conditii la preturi mai mici decat cele practicate in mod obisnuit de catre hotelieri.

Pentru cei care se vor arata interesati de aceasta optiune, vreau sa las aici si niste numere de telefon la care pot fi cerute mai multe detalii si pot fi facute rezervari: +4 0721 43 00 00, +4 0768 001 001, +4 031 805 19 40. In ce zone din Bucuresti se afla garsoniere si apartamente cu 2 camere, cu 3 camere sau chiar cu 4 camere in regim hotelier? Piata Unirii, Piata Alba Iulia, Mosilor, Mihai Eminescu, Bulevardul Corneliu Coposu, Bulevardul Decebal, Sos. Fabrica de Glucoza, Bdul. Dimitrie Pompeiu, Bdul. Barbu Vacarescu, Piata Muncii, Calea Calarasi, Str. Delea Veche. Poate ca inainte de a va decide ar trebui sa intrati putin pe site-ul firmei, pentru a va convinge ca merita sa renuntati la hotel si sa alegeti cazare in regim hotelier daca se intampla sa aveti treaba prun Bucuresti pentru cateva zile, daca ajungeti pe acolo in interes de serviciu, pentru un concert sau pentru orice alt scop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.