Cazare in Sebes- Hotelul Turn

In vara acestui an mi-am propus eu prietena mea sa mergem in vizita la verisoara ei, in orasul Sebes. Ca sa nu stam pe capul verisoarei ne-am decis sa ne cazam la hotelul Turn, unde este situat in inima Burgului Sasesc, care ne-au oferit conditii foarte bune, si cu un personal excelent. Ne-a placut ca am putut sa ne bucuram de relaxarea care ni-o doream la acest hotel Turn, mai ales ca in camera aveau si canale prin cablu, TV cu ecran plat, telefon, si multe alte lucruri foarte dragute.
Verisoara prietenei mele ne rugase sa poposim la ea, sa mancam la ea, dar auzisem de ceva timp ca la hotel sebes au un restaurant cu o servire ireprosabila, mancaruri pe gustul fiecaruia. Cand ai cazare sebes te poti numi un om fericit, pentru ca am putut sa stam si pe terasa Turn unde au preparate din bucataria romaneasca cat si din cea internationala, ceva de nota 10 cu felicitari. Am fost serviti foarte frumos, si ne-au oferit un cadru intim unde am putut sa fim doar noi doi.
La hotelul Turn am beneficiat de servicii foarte bune si vreau sa recomand tuturor prietenilor mei, cand vor sa ajunga in orasul Sebes, neaparat sa ia cazare la acest hotel Turn. Nicaieri nu te poti simti mai bine ca aici la acest hotel, mai ales ca restaurantul si terasa lor sunt foarte dragute, unde au produse foarte bune si gustoase. Dar mi-a placut foarte mult cand am vazut parcarea langa hotel, aveam unde sa parcam masina fara probleme.
Totul este minunat acolo, nu ai cum sa nu fii multumit, mai ales cand ai cazare sebes la acest hotel Turn, o minunatie, ce conditi bune, ce curatenie este, si dispui de tot confortul pe care ti-l doresti.
Recomand tuturor si promit cand voi mai ajunge in orasul Sebes sa mai apelez la serviciile voastre.

http://www.hotelturn.ro/cazare/
In acest hotel Turn ai facilitati foarte interesante, cum ar fi:
terasa, zona de relaxare, Internet wireless este disponibil in zone publice si este gratuit,
parcare disponibila, canale prin cablu, TV cu ecran plat, telefon, receptie deschisa 08-24.00 , room service, sala de conferinta si petreceri.
cazare
Cum sa nu fii multumit cand ai gasit cazarea potrivita, cand esti primit foarte bine de un personal foarte amabil, si cand vezi si ce curat este parca iti vine sa nu mai pleci din acest hotel sebes.
In acest hotel Turn preturile sunt foarte mici, si la acest restaurant din hotel se gateste foarte bine, de aceea recomand toate frumusetile si bunatatile de aici.
Hotelul beneficiaza de o amplasare privilegiata, fiind asezat in centrul istoric al Sebesului, facilitand astfel accesul la cele mai importante atractii turistice precum si la alte puncte de interes din Sebes.

cazare 2

https://en.wikipedia.org/wiki/Sebe%C8%99

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.