Refresh loader

Ce am mai cumparat

Ce am mai cumparat

De fiecare data cand iau salariul, imi place sa mai fac cate o achizitie noua sau mai multe. Nu sunt shopaholic, insa mereu imi dau seama ca prin casa mai este nevoie de una, de alta, sau, pur si simplu, imi sare in ochi un anumit obiect si imi doresc sa il am. Pana la urma, cred ca toti suntem asa. Desigur, niciodata nu ma intind mai mult decat imi este plapuma. Dupa ce imi achit utilitatile si datoriile, trag linie si vad ce bani sunt pentru transport, ce bani sunt pentru mancare, pentru situatii de urgenta si, ce ramane, va fi investit in diverse obiecte.

Pentru ca natura serviciului nu prea imi permite sa am timp pentru a colinda prin magazine, de cele mai multe ori, fac cumparaturi online. Deoarece ies la o ora destul de tarzie, sunt deja obosit si, chiar daca mall-urile sunt inca deschise, nu imi mai arde de plimbari si stat la cozi. Asa ca, prefer sa ma duc direct acasa, sa imi prepar ceva gustos de mancare si, dupa aceea, sa ma relaxez la shopping virtual. Astfel, am timp sa ma uit cat vreau la un produs, sa il pun in cos sau sa il elimin daca ma razgandesc, fara ca o vanzatoarea sa se uite ciudat la mine. In ultimul timp, imi fac multe din achizitiile pentru casa si nu numai, de pe Zaho.ro.

Luna aceasta, mi-am cumparat niste corpuri de iluminat moderne, deoarece consideram ca ale mele se demodasera. Am zis ca este o investitie buna, mai ales ca le-am gasit si la preturi foarte OK. Apoi, m-am gandit ca nu mi-ar strica si doua baterii externe pentru telefon. Si, pentru ca imi place foarte mult sa studiez obiectele foarte mici, mi-am cumparat si un microscop electronic. Dupa ce le-am pus in cos, desi credeam ca suma totala ma va speria si imi va depasi cu mult bugetul, am constatat ca nu a fost asa. Asa ca am dat click pe “Trimite comanda” si, in cateva zile, produsele au fost la mine acasa.

Acum, abia astept sa vina luna viitoare, deoarece am vazut pe Zaho.ro cateva produse pe care as dori sa i le fac cadou iubitei mele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link