Refresh loader

Ce anvelope iarna sa-ti iei pentru echiparea camionetei

Ce anvelope iarna sa-ti iei pentru echiparea camionetei

Pe timpul iernii, la deplasarea cu un vehicul comercial, care este de obicei incarcat cu diferite marfuri destinate transporturilor, este necesar sa dispui de anvelope cargo care sa beneficieze de un nivel mai bun al tractiunii. Din fericire, oferta Steffco de cauciucuri cargo de iarna cuprinde numeroase modele. De exemplu, modelul de anvelope BF Goodrich Activan Winter care ofera soferilor de camionete, dubite si alte vehicule asemanatoare un plus de tractiune pe drumurile acoperite de zapada si gheata.

Linia de pneuri de iarna proiectata de producatorul BF Goodrich beneficiaza de o foarte buna manevrabilitate pe orice suprafata carosabila in sezonul rece, bogat in precipitatii sub forma de ninsoare. Carcasa rezistenta a acestei anvelope ofera o rezistenta crescuta la deteriorare, iar structura benzii de rulare a fost optimizata cu compusi inovatori. Nici la capitolul aderenta pe suprafete umede aceste cauciucuri cargo nu stau rau. Dimpotriva, sunt capabile sa favorizeze scurtarea distantei la franare. Canalurile mai largi faciliteaza scaderea riscurilor in fata pericolului asociat fenomenului de hidroplanare, datorita sistemului ingenios de eliminare rapida a apei rezultate din zapada acumulata de roti. In plus, aceste anvelope din gama cargo Activan Winter sunt prevazute cu marcajul MS conform etichetarilor europene intrate in vigoare. Profilul directional este inca un atu care merita amintit.

Alte caracteristici ale liniei de anvelope cargo de iarna fabricate de BF Goodrich consta in excelenta stabilitate in curbe, si un control precis al directiei, chiar si la sarcini mai mari, longevitate si obtinerea unui bun randament kilometric. O particularitate a modelului este legata de stratul inferior de 4mm care protejeaza cauciucul la impact. Blocurile si umerii care completeaza design-ul modern al acestor cauciucuri BF Goodrich Activan Winter au beneficiat de imbunatatiri pentru optimizarea contactului cu drumul, pentru a oferi o fiabilitate si rezistenta de neegalat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link