Refresh loader

Ce avantaje iti ofera Prime Studios daca te angajezi

Ce avantaje iti ofera Prime Studios daca te angajezi

Industria de videochat nu mai este demult un subiect tabu si criticat de opinia publica, avand in vedere ca este un loc de munca legal, in care patronii platesc taxele aferente la stat.
In plus, comparativ cu alte joburi, salariile sunt mult mai mari, iar avantajele nenumarate.

Sa lucrezi la un studio de videochat inseamna de fapt o libertate financiara la care toata lumea viseaza. Este adevarat ca banii nu aduc fericirea, dar cu siguranta o intretin. Astfel ca Studioul Prime vine cu oferte greu de refuzat. Iata ce iti ofera!

Castig minim garantat, flexibilitate, traininguri gratuite

La momentul actual sunt foarte multe studiouri pe piata din Romania insa nu toate ofera servicii de calitate, asa cum majoritatea modelelor se asteapta.

Studioul Prime in schimb este recunoscut pentru seriozitate, implicare, calitate si profesionalism. Este un un studio de videochat din capitala cu aparatura moderna, unul dintre cele mai importante aspecte pentru ca modelul sa ajunga la performanta.

Salariul minim pe care il poate castiga un model este de 5.000 ron lunar, plus un bonus de angajare de 500$. Este o siguranta pentru a garanta o stabilitate financiara inca de la inceput. Programul de lucru este unul flexibil de 7 ore, 5 zile pe saptamana unde modelele pot alege sa lucreze de dimineata, intermediar sau seara. In plus, daca au mai multe ore lucrate online, turele vor fi platite la dublu, la fel si bonusurile.

Pentru a lucra la Prime Studios nu ai nevoie de experienta. Modelele vor avea parte de traininguri gratuite pentru a invata secretele din spatele industriei de videochat, cat si traininguri de limba engleza, avand in vedere ca un principiu de baza in aceasta industrie este comunicarea in aceasta limba.
City break-urile pot fi castigate lunar de angajate, unde se pot rasfata si relaxa intr-un loc de 5 stele.

Libertatea financiara o poti obtine in functie de cate ore iti petreci online

In functie de cate ore dedici sa lucrezi, vei putea obtine si acea libertate financiara pe care ti-o doresti. Echipa Prime Studios este alaturi de orice model care doreste sa ajunga la performante. In plus, ofera un mediu de lucru relaxant, un spatiu de lux, cu tot ce au nevoie modelele pentru a ajunge acolo unde isi doresc.
Confidentialitatea si increderea sunt alte principii de baza pe care le vei gasi la Prime Studios. Pe premiza “hai sa ne faci o vizita sa te convingi”, orice femeie poate merge la un interviu pentru a putea afla toate detaliile, a vedea locatia cat si echipa. Cert este ca este un job foarte bine platit, un loc unde stresul nu exista.

Asadar, daca esti in cautarea unui job bine platit, unde sa faci parte dintr-o echipa tanara, entuziasta, in care ai posibilitatea de a-ti alege programul de munca, Prime Studio poate fi o solutie pentru tine.

In pagina oficiala poti vedea mult mai multe detalii care te vor interesa. Poti alege sa mergi si la locatia fizica in cadrul unui interviu.

Date de contact:

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)
0725 165 944

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap