Ce este masajul Taoist?

Masajul Tao este un instrument puternic care ajută la reechilibrarea corpului, energizează, revitalizează, dezvoltă sensibilitatea. Acționează asupra nivelurilor fizice, emoționale, energetice, mentale și spirituale, permite armonizarea corpului cu spiritul. Taoștii au folosit acest instrument ca mijloc de a-și menține sănătatea. Masajul Tao erotic din Bucuresti este conceput pentru a promova relaxarea și curgerea optimă prin corp a unui flux bun de energie, promovează seninătatea și permite tuturor să trăiască sexualitatea într-un mod pe deplin satisfăcător.

Acest masaj unifică corpul și mintea, și permite astfel trăirea unui sentiment de plinătate în timpul actului sexual. Nivelul de conștiință este modificat. În tradiția taoistă, trecerea liberă a energiei vitale prin și în jurul organelor noastre este esențială pentru o viață fericită și plină În medicina taoistă, energia sexuală este forma fundamentală a energiei din corp și sursa întregii noastre vitalități. Prin intermediul masajului se curăță și purifică canalele energetice prin care această energie circulă, drept urmare este reactivată circulația subtilă a chi-ului prin canale.

De fapt, energia sexuală este utilizată precum un elixir medical care ne permite să trăim stări de bine. Eliminarea blocajelor energetice și circulația prin meridiane permite energiei să curgă mai bine, într-un mod armonios, energia vitală este transformată într-o energie subtilă care energizează toate organele interne. Acțiunea sa poate, de asemenea, să elibereze libidoul de orice formă de blocaje. Combinația dintre mișcările yin și yang permite echilibrarea acestor energii și dezvoltarea sensibilității și senzualității, trezirea simțurilor. Masajul Taoist hrănește întreaga ființă Masajul este un instrument puternic, suscită simțurile și permite o împărtășire a intimității. Dezvoltă conștiința, este un act sacru care trebuie dat și a primit în energia inimii. Prin eliminarea blocajelor energetice și psiho-emoționale, energia sexuală circulă în mod liber, nestingherit, prin corp, reactivând astfel circulația subtilă a chi-ului prin canale și revitalizând corpul.

Maseuzele de la saloanele de masaj erotic taoist utilizează energia sexuală ca elixir medical și îți va da posibilitatea accesării unor stări de bine, de împlinire, atât fizică cât și emoțională. Este un masaj energic și ajută la curățarea memoriei subconștientului și la cristalizarea corpului fizic și emoțional. Efectele masajului Tao pot fi diverse Efectele masajului variază în funcție de motivația și de atitudinea interioară a receptorului, deoarece persoana care primește masajul este pe deplin implicată în acest proces.

Efectele pot fi multiple: relaxare, plăcere, energizare, eliberare emoțională, o mai bună cunoaștere a propriei persoane, evoluție relațională, deschidere spirituală. Starea receptorului este foarte importantă și necesită ancorarea și centrarea în inimă pentru a putea beneficia de efectele multiple ale masajului. În timpul ședinței de masaj, mișcările efectuate de maseuza calificată ajută energia vitală să curgă lin prin corp, și să fie transformată în alte tipuri de energie, inclusiv în energie spirituală. Blocajele energetice regăsite la nivelul organelor pot fi responsabile pentru diverse emoții și boli. Se pot răspândi prin corpul nostru și ne otrăvesc energia, viața fizică și emoțională. Masajul Tao învinge într-un mod blând astfel de blocaje regăsite în corp și promovează circulația energiei (Chi) în organe și meridianele corespunzătoare, echilibrează tensiunile din țesuturile, îmbunătățește circulația sângelui și a limfei, facilitează coordonarea mișcărilor corpului, ajută la calmarea sistemului nervos și conferă o stare de bine.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.