Ce este timpul nostru si cum sa il folosim

Ce este timpul nostru si cum sa il folosim

Ce este timpul nostru si cum sa il folosim. Toți avem nevoie de timp,  să ne relaxăm și să fim noi înșine. Ce este timpul nostru si cum sa il folosim. Nu trebuie să fim copleșiți de apăsările care ne afectează, trebuie să avem grijă de noi, să ne rasfățăm, să avem grijă de sănătatea noastră fizică și psihică. Încerc să nu îmi neglijez propriile nevoi, deoarece câteodată e posibil să fac câte ceva pentru alții, să aibă mai mult spațiu personal. Câteodata îmi dedic timpul lucrurilor casnice în cursul unei zile, și de mai multe ori membrii familiei mele sunt surprinși când le arat rezultatele, și aceasta poate fi motivația de care am nevoie pentru a reduce timpul dedicat muncii în casă.

Nu este o regulă să împart treburile casei cu membrii familiei, de obicei găsesc o metodă eficientă de a le îndeplini.

Timpul nostru este foarte prețios, și cel mai important este să ne alegem locul unde putem petrece puțin timp, fără să ne încomodeze cineva.

Mă relaxez total când am un pic timp liber, fără să fie nevoie să fac ceva , chiar și o ora pe zi.

Ziua liberă în care ai timp nu trebuie să o astepti, ea vine singură fără prea multe explicații.

Trebuie să renunțăm la unele treburi mărunte care ne fac morocănoși, și ne ia toată vlaga. De exemplu: nu vreau într-o zi să calc toate rufele, nu le calc, sau altele care necesită mult timp și nefolositor.

Deseori, mă scuz și îmi spun singur: vreau să fac asta cand vreau și când voi avea timp. Dar pentru așa ceva trebuie să fi bun cu tine însuși. Nu veți găsi niciodată timp decât dacă sunteți hotărât să faceți ce vreti.

Însă, și lucrurile de care suntem atrași trec odată și odată, dar nu în toate cazurile. Majoritatea din noi știm că pasiunile trec odata cu timpul , dar nu tuturor ne trec pasiunile, mulți le pastrăm la nesfârșit.

Despre timp

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.