Refresh loader

Ce faci cand esti racit?

Ce faci cand esti racit?

Unii oameni cred ca raceala este o pacoste. Dar in mare parte se inseala. Fiind racit simti senzatia de a zace in pat, crezand ca totul va fi bine, dar iti poti gasi alte preocupari mai bune pentru a uita de asta. Unii oameni asculta muzica, altii se joaca jocuri video sa uite de gripa care ii paste, eu am ales sa imi fac un blog.  Cu aceasta ocazie mi-am propus sa continui cu blogul sperand ca voi cunoaste oameni noi si totul va fi bine si frumos.

Si acum sa continuam cu subiectul de baza “raceala”.  Febra ba imi crestea, ba imi scadea, parca ar fi vrut intr-un moment sa ma linisteasca, iar in altul sa ma sperie. Intre doua ceaiuri imi mai imaginam cate o propozitie pentru primul meu articol,  eram foarte atent la detalii ca sa fie perfect,  imi era teama si ma tot intrebam : “Oare o fi bine sa-mi fac un blog? Oare ma va citi cineva? Oare ma va critica cineva?”.

Seara m-au sunat prietenii sa ma cheme la biliard. Nu stiam ce sa fac, sa ma duc?  sa nu ma duc? Am ales sa ma duc, sperand ca voi uita de tot si ma voi simti bine. Ajungand acolo parca intr-un moment uitasem ca sunt racit si ca am febra. Totul a fost perfect, exact cum imi imaginam eu. De atunci m-am simtit mult mai bine si nu mi-a mai fost rau. Acum ma intreb :” oare principala problema pentru care ma simteam din ce in ce mai rau o fi fost faptul ca am stat prea mult timp inchis intre 4 pereti?”.

4 thoughts on “Ce faci cand esti racit?

  1. Se pare ca si raceala poate aduce lucruri bune in viata oamenilor… Bine ai venit in blogosfera, Gabi! Mult succes iti doresc!
    Se pare ca eu am fost racita destul de des in ultimii doi ani, din moment ce am patru bloguri. 😀

  2. Bun venit, Gaby,si ma bucur ca ai decis sa iti faci blog,este foarte interesant si sper sa mergi inainte cu success,mult noroc :*

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link