Refresh loader

Ce fel de imprimantă să achiziționați: laser sau inkjet

Ce fel de imprimantă să achiziționați: laser sau inkjet

Atenție la  alegerea unei imprimante frumoase și cu cerneală aparent ieftină. Verificați cât costa cartușele și câte pagini puteți imprima cu fiecare cartuș.  Unele cartușe pot avea un preț bun, dar poate fi utilizat doar o săptămână.  Veți ajunge să cheltuiți atât de mult pe cerneală și pe deranjul  înlocuirilor frecvente.

Cumpărați o imprimantă laser.  Este posibil să fie mai scumpe, dar fiecare cartuș de imprimantă imprimă mii de pagini! Aveți garanția că veți economisi mai mult pe termen lung atunci când utilizați imprimante laser.  Rețineți că, dacă doriți să imprimați în culori, asigurați-vă că aveți o imprimantă laser color.  Majoritatea imprimantelor laser de bază imprimă doar monocrom.

Cartușe de cerneală compatibile aftermarket – Pentru a menține costurile de imprimare și mai mici, luați în considerare cumpărarea componentelor aftermarket.  Cele mai multe cartușe compatibile au un preț considerabil mai mic decât marca originală, unori putând fi chiar același producător ca al componentei originale, doar că nu este trecută marca imprimantei;  puteți obține același număr de printuri cu un preț mai bun.  

Wi-Fi – Conectivitatea wireless devine standard pentru majoritatea imprimantelor noi  în zilele noastre, iar imprimarea de pe smartphone-ul dvs. este mai ușoară ca niciodată, cu o marea varietate de aplicații pentru smartphone-uri gata de imprimare disponibile pe piață.  Am constatat că AirPrint-ul Apple este cel mai ușor de utilizat dacă dețineți un Mac.  Utilizatorii de PC probabil că vor descărca aplicația producătorului care funcționează cu imprimanta lor specifică.  HP și Canon creează aplicații de imprimare eficiente pentru liniile lor de imprimantă.

Garanție – Majoritatea imprimantelor oferă o garanție de 1 an, care de obicei acoperă doar defectele aparatului din fabrică.  Pentru ca imprimanta să funcționeze fără probleme mai mult timp, încercați să imprimați în mod regulat!  O imprimantă neutilizată va necesita mai multă întreținere pe termen lung, iar cartușele de cerneală se pot usca în timp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link