Ce ne spune Horoscopul 2019 despre Sagetatori?

An de an specialistii ZODIACOOL  ne aduc horoscopul anual asa cum si acum avem la dispozitie Horoscopul 2019 iar la zodia mea, Sagetator am aflat cum va fi si pentru mine acest am:

Evenimentul anului 2019 este intrarea lui Jupiter în domiciliu, chiar dacă acest moment a avut loc pe 8 Noiembrie 2018, efectele majore se vor resimți în 2019. Marele Benefic aduce după 12 ani de tranzit prin toate zodiile timp de un an: relații, bani, bunuri, schimbarea stilului de viață, iubire, copii, călătorii, distracție, imagine, reputație, sănătate mai bună etc.

In mare parte un an bun, plin de realizari si de lucruri pozitive. Desigur ca pentru a putea excela in toate ariile acestea este nevoie de o mobilizare masiva pe toata perioada anului. Pentru mine insa acest lucru este destul de greu, deoarece nu sunt chiar atat de obisnuit sa fiu in miscare mereu, sa ma misc repede. Mereu am preferat sa iau lucrurile incet si cu calm asa ca m-am decis, dupa ce am citit horoscopul, ca in 2019 sa ma concentrez pe cariera si pe viata personala. In special renovarea locuintei mele si obtinerea unui profit cat mai mare la locul de munca.

Vezi detalii: https://www.zodiacool.ro/horoscop/horoscop-zodii/2019/sagetator

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.