Refresh loader

Ce poate fi mai bun pentru masina ta decat un service auto specializat precum bForce Motor Squad!

Ce poate fi mai bun pentru masina ta decat un service auto specializat precum bForce Motor Squad!

Cele mai bune service-uri auto, sunt in general acelea care sunt dedicate unei anumite marci auto. Acest lucru se datoreaza faptului ca mecanicii vor putea sa acumuleze mult mai multe cunostinte legate de o singura marca auto si de modelele acesteia, ceea ce este mult mai ok decat atunci cand acestia sunt nevoiti sa invete cate putin din fiecare. In acest fel fara o baza foarte buna a cunostintelor, pot exista probleme si reparatii defectuoase.

BForce Motor Squad este un service specializat BMW care si-a inceput activitatea in urma cu 10 ani si este fostul Bimmer Service, trecand recent printr-un rebrand-ing.

In spatele acestei denumiri se afla o echipa de 10 mecanici profesionisti, cu vaste cunostiinte in domeniul mecanicii BMW, fiind dedicati dar mai ales pasionati ai acestei marci auto atat de iubite la noi in tara, printre ei existand chiar si proprietari de BMW.

De asemenea, BForce Motor Squad dispune de doua locatii in Bucuresti, astfel reusind sa acopere un numar mult mai mare de cereri, deci mai multi clienti si proprietari BMW multumiti de serviciile oferite de acestia.

Dupa cum am precizat si ceva mai sus, personalul este unul profesionist dar mai ales pasionat, insa pentru ca reparatiile sa fie un real succes, mai este nevoie de inca un factor, si anume sculele si echipamentele utilizate. Nici la acest capitol cei de la BForce nu o duc rau deloc, in ambele locatii fiind intalnite scule si aparatura profesionale si de ultima generatie, ceea ce poate fi o diferenta de la cer la pamant, fata de momentele cand reparatiile au fost facute cu aparatura proasta calitativ.

In plus, toate operatiunile ce vor fi realizate pe orice autoturism BMW, vor fi trecute de acestia in server-ul de istoric BMW.

Echipa BForce Motor Squad nu dispune doar de doua service-uri profesionale, ci si de singura scoala de mecanici auto specializati BMW din Romania. Aceste cursuri sunt perfecte pentru aceia care sunt pasionati de mecanica dar si de autoturismele BMW, cursuri ce sunt autorizate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, cat si de Ministerul Educatiei Nationale, iar diploma de calificare fiind eliberata, in baza O.G.nr.129/2000, republicata.

In cadrul acestui curs, se va preda atat parte teoretica in prima faza, dupa care se va trece la partea practica.

In ceea ce priveste partea teoretica, aici cursantii vor invata diverse notiuni care tin de constructia specifica si functionarea ansablelor de piese BMW, acest lucru fiind realizat pentru fiecare autovehicul in parte.

La partea practica, evident se va trece la momentul in care cursantii vor incepe sa puna in practica notiunille teoretice invatate, bineinteles acest lucru fiind desafsurat sub observatia unui mecanic specializat. Partea practica se va tine numai in atelierele BForce Motor Squad, pe automobile BMW, cursantii invatand toate etapele si procedurile ce trebuie efectuate pentru ca o reparatie sa fie cu adevarat de calitate dar si sigura. Li se vor pune la dispozitie si toate instrumentele si aparatura necesara pentru fiecare reparatie in parte, deoarece numai in acest fel, invataceii vor putea invata cum se face o reparatie corecta.

One thought on “Ce poate fi mai bun pentru masina ta decat un service auto specializat precum bForce Motor Squad!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link