Ceainicul

Verisoara mea nu cred ca a baut cafea in viata ei, sau cel putin nu am vazut-o eu. Mereu cand am ramas la ea, dimineata nu am vazut-o absolut niciodata sa bea cafea, mereu bea ceai cand se trezeste. Am intrebat-o daca ea bea ceai mereu cand se trezeste sau daca mai bea si cafea din cand in cand, mi-a spus ca ea nu consuma cafea deloc, ii place mai mult ceaiul, mai ales acela care este facut la un ceainic bun. Ea mi-a spus ca unul dintre elementele care ajuta la crearea licorii gustoase si aromate este ceainicul.
Ea are un ceainic din fonta. Ea a ales acest tip de ceainic datorita materialului din care este realizat, ceainicul prezinta o rezistenta sporita. In interior, ceainicul este vopsit cu o vopsea alimentara, care previne oxidarea fontei. La spalare trebuie evitata, pe cat putinta, folosirea unui burete abraziv.
Adevarul este ca intr-o dimineata frumoasa, ceainicul si cestile creaza un ambient foarte frumos. Cand am vazut aceasta obisnuita la verisoara mea mi-am amintit de filmele vechi, in care la timpul de servire a ceaiului, curgea usor un lichid frumos, colorat din acel ceainic frumos, si mereu te facea sa te intrebi “Oare ce gust si miros are acel lichid magic?” .
Dupa ceva timp de stat la verisoara mea, am devenit si eu un adept al ceaiului, am incercat sa las cafeaua deoparte, chiar daca nu a fost chiar usor, si am inceput sa consum si eu ceai dimineata. Am cautat si mi-am cumparat un ceainic frumos si de calitate, sa ofere ceaiului o aroma mai placuta.
Am gasit o multime de ceainice de la Homex care mi-au placut, dar trebuia sa aleg unul singur, nu aveam ce face cu mai multe. HomeX iti pune la dispozitie o gama larga de ceainice, de inalta calitate si la preturi accesibile.Puteti gasi un ceainic din materiale dea cea mai buna calitate si rezistent in timp, pentru ca dumnevoastra sa puteti savura aroma ceaiurilor dumnevoastra favorite, timp indelungat.
De cand am inceput sa consum ceai ma simt mult mai bine, sunt mult mai relaxat dupa un ceai dimineata, decat dupa o cafea si o tigara.
tm_ceainic-din-inox-cu-fluier-3-litri-inductie

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.