Refresh loader

Ceaiul aromat

Ceaiul aromat

Imi place cafeaua de dimineata, dar niciodata nu as refuza un ceai aromat si fierbinte pe o vreme rece. Si de ce sa nu recunoastem, ceaiul este si un mod placut de relaxare, in special in sezonul rece. Are un miros placut, aromele sunt extrem de variate si ne ajuta sa facem fata mai usor frigului de afara.

Cateodata imi place mult sa stau langa un foc cu un prieten, sa bem un ceai fierbinte, sa ne incalzim, dar mai ales sa depanam amintiri. Sunt multe persoane care prefera ceaiul verde, dar acesta este mai mult pentru slabit, nicidecum aromat cum imi place mie. Se spune ca ceaiul verde iti poate regla organismul si are foarte multe beneficii. Pentru cine isi doreste sa slabeasca, da, este nemaipomenit de bun, se spune ca are gust placut si are un efect de reducere a colesterolului.
Sincer, pe mine nu ma tenteaza un astfel de ceai, il prefer mai bine pe cel de fructe de padure, este mai aromat si mai placut la gust. Bine, acum fiecare cu preferinta lui, nu sunt contra daca cineva doreste un ceai verde sau negru.
Cum este si ceaiul de tei, in primul rand este foarte bine sa il consumam iarna, mai ales daca il bei un pic mai fierbinte, poti uita de frigul de afara.
Imi aduc aminte cand eram mai mic si ma duceam la bunica mea, primul lucru care il facea era sa imi dea sa mananc prajituri facute de ea, si un ceai bun si cald. O adoram pentru treaba asta, ma facea sa ma simt bine cu ea mereu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link