Ceas barbatesc INGERSOLL Richmond IN1800WH

Noua colectie a brandului INGERSOLL va ofera ceasuri Black Friday din mixul de stiluri casual / clasic, firma britanica produce ceasuri cu design clasic pentru toate varstele de public. Ceasurile INGERSOLL sunt din colectia Richmond, acestea sunt prezente pe piata mondiala in doua variante, ceasuri barbatesti cu stilul casual /clasic si ceasuri dama cu stilul casual /clasic.

Noul ceas INGERSOLL Richmond IN1800WH este un ceas barbatesc ce este bine definit de linii clare, de un aspect clasic si materiale clasice.

Din categoria ceasuri barbati, ceasul pentru barbati INGERSOLL Richmond IN1800WH are in componenta sa materialul otel inoxidabil, un maretial rezistent care nu rugineste si care are abilitatea de a proteja mecanismul impotriva mai multor tipuri de socuri.
Ceasului barbatesc INGERSOLL Richmond IN1800WH are cadranul rotund, culoarea este argintie, are o dimensiune de 42 mm si o grosime de 16 mm.

Materialul din care este conceputa bratara ceasului INGERSOLL Richmond IN1800WH este din piele de vitel, culoarea bratarii ceasului este neagra, se inchide cu ajutorul unei catarame de tip fluture. In ceea ce priveste cadranul, acesta este de culoare alba, iar gemuletul este din cristal mineral durificat, rezista la zgarieturi.

Ceasul INGERSOLL Richmond IN1800WH indica data, ora, minutul, secunde are afisaj data iar mecanismul sau este unul de tip automatic. Ceasurile de tipul celor automatice folosesc energia ce provine de la miscarea mainii pentru alimentarea rotatiei limbilor indicatoare.

Aceste mecanisme automatice sunt extrem de complexe, depasesc chiar sistemul quartz, tehnologie ce este alimentata de vibratiile cristalului de quartz.
Limbile indicatoare ale ceasului INGERSOLL Richmond IN1800WH sunt de culoare albastra, conferind un plus de adaptare la noile curente.

In prezent Ingersoll apartine companiei britanice Zeon Watches, aceasta face parte din grupul de investiții Herald Group. Manufactura ceasurilor Ingersoll se face in Asia iar mecanismele pe care compania le foloseste sunt de origine japoneza.

Ceasurile clasice pot fi recunoscute dupa culorile estompate, cadranul cel mai adesea este alb sau negru, ceasurile clasice mereu pastreaza numerotarea traditionala. Motiv pentru care va sugeram a va forma o deprindere din analizarea si intelegerea diferitelor caracteristici ale ceasurilor clasice.

Nonculorile alb si negru sau chiar griurile derivate din cele doua culori mentionate anterior sunt considerate neutre. De aceea pot fi combinate cu orice culoare atunci cand vine vorba de asortatul culorilor tuturor modelelor de ceasuri, fara a le pune in pericol calitatea raportului cromatic.

Aceste ceasuri de mana sunt perfecte pentru purtatul de zi cu zi, insa pot constitui un accesoriu important, de nelipsit la evenimentele importante. Indiferent de trend, in cazul ceasurilor barbatesti, cel mai mare accent cade pe calitate.

Achizitioneaza cel mai avantajos model din colectia de ceasuri barbatesti Richmond, ceasuri barbatesti compuse din mixul stilurilor casual /clasic pentru barbati.

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.