Ceas barbatesc Trussardi T01 R2421100001

Noua colectie a brandului Trussardi este intitulata T-genus si are in componenta sa un nou model de ceas barbatesc, si anume, noul ceas barbatesc Trussardi T01 R2421100001.

Noua colectie de ceasuri barbatesti  apartine stilului fashion, iar numele companiei Trussardi este inspirat chiar de la mult cunoscutul designer italian Trussardi Nicola.

Noul ceas Trussardi T01 R2421100001 este produs de o casa de moda renumita international pentru creativitatea si ideile inovative ale intregii sale echipe de designeri. Ceasurile lansate de acest brand sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama  , produse ce apartin, strict in acest context, stilului fashion.

Forma carcasei ceasului Trussardi T01 R2421100001 este rotunda, cadranul ceasului este constituit din materialul otel inoxidabil, mecanismul acestui ceas este unul automatic – elvetian iar display-ul ceasului este unul analog.

Geamul ceasului este construit din cristal safir, fie el sintetic sau natural, acest tip de cristal este unul dintre cele mai dure materiale de pe suprafata pamantului.

Limbile de ceasornic si indicatorii acestui ceas sunt de culoare gri deschis cu usoare influente aurii, cadranul ceasului este negru, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 49 mm, iar odata cu achizitionarea acestui ceas veti primi garantie doi ani.

Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, carcasa ceasului este compusa din otel inoxidabil, este dotat cu o rezistenta atmosferica de 10 ATM. Ceasurile ce au o  rezistenta atmosferica de 10 ATM, putea fi folosite pentru orice sport acvatic, chiar si pentru sariturile de la platforma.

Achizitionarea unui ceas automatic – elvetian este decizia cea mai corecta, iar aceasta este doar datorita beneficiilor pe care acest tip de mecanism le ofera.

Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un ceas fashion, un ceas destinat acelor barbati care sunt interesati de modul in care se prezinta in public.

Bratara ceasului Trussardi T01 R2421100001 este compusa din piele, cureaua bratarii acestui ceas este maro, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, iar ceasul mai este dotat cu: afisaj data, afisaj ora, afisaj minute si afisaj secunde.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.