Ceasul clasic vs Smartwatch-ul

Azi vreau sa vorbim putin despre ceasurile clasice si despre smatwatch-uri. Ei bine desi imi place tehnologia si imi place sa fiu mereu la current cu tot ce se intampla in toata lumea, nu ma pot adapta la ideea de a avea un smartwatch, pentru ca pentru mine ceasul clasic este mai mult decat ceea ce el a fost conceput, acela de a ne indica timpul. Este o bijuterie si imi place sa il tratez ca atare. Este o bijuterie frumos lucrata si care ne aminteste ca timpul trece mult prea repede. Da recunosc ca smartwatch-urile sunt foarte utile, dar in acelasi timp avem telefonul sau laptopul care fac aceleasi lucruri. Si parca imi place sa trasez o linie simpla intra ele si sa pastrez ceasul clasic asa cum este el: simplu si elegant.

Ceasul ramane este si va ramane mult timp de acum incolo un obiect vrestimentar care completeaza o tinuta in cel mai frumos mod cu putinta. Iar un barbat care poarta ceasuri barbatesti clasice va da dovada intodeauna de stil si eleganta, care stie sa aprecieze lucrurile de calitate.

Daca si tu preferi ceasurile clasice nu le lasa sa zaca undeva prin casa, si poarta-le. Daca inca nu ai inca un ceas de mana poti intra pe site-ul celor de la CeasMania, au o gama variata de ceasuri de mana la preturi pentru toate buzunarele. Verifica si categoria ceasuri dama si vezi ce model ti se potriveste, caci au modele originale, mai ieftine sau de lux de care trebuie sa profiti chiar acum. Mai mult decat atat poti beneficia de multe avantaje atat la achizitionarea unui ceas barbatesc, cat a unuia de dama: de la extragarantie pana la rate fara dobanda. Daca vrei sa te convingi singur intra chiar acum pe site-ul lor si verifica toate ofertele. Sigur vei gasi ceva potrivit atat pentru, cat si pentru persoanele dragi tie.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.