Refresh loader

Cei 10 pasi esentiali pentru un selfie reusit cu inelul de logodna

Cei 10 pasi esentiali pentru un selfie reusit cu inelul de logodna

Cine poate rezista tentatiei de a posta o fotografie cu inelul de logodna? Daca de abia v-ati logodit, exista sanse mari sa doriti sa impartasiti vestea cea buna postand un selfie relevant pe contul Instagram, Twitter sau pe alte retele de socializare pe care le frecventati. Chiar daca nu sunteti, poate, adepta selfie-urilor in oglinda, a celor de dupa antrenamentele fizice sau „duck-face”, un selfie cu inelul de logodna este oarecum sacru. Aflati cum sa creati selfie-uri atractive cu modelule de inele de logodna cu diamante  urmand cateva reguli de baza.

  1. Lumina

Daca nu va aflati afara in aer liber, va puteti pozitiona langa o fereastra pentru a beneficia de lumina naturala. Atunci cand faceti poze cu un iPhone intr-o incapere care nu dispune de luminozitate suficienta, veti obtine probabil fotografii neclare. Spatiile interioare cu lumina artificiala provenind de la becuri galbene sau fluorescente nu sunt potrivite, asa ca va recomandam sa le evitati.

  1. Familiarizati-va cu inelul de logodna

Alocati timp pentru a experimenta cu unghiurile de pozitionare pentru o poza reusita care sa evidentieze calitatile inelului dumneavoastra de logodna.

Daca doriti sa scoateti in evidenta setarea diamantului sau altei nestemate montate pe banda de logodna, trebuie sa cautati unghiul potrivit!

In cazul in care pe inel este tintuita o piatra rara taiata intr-o forma deosebita – cu taietura rotund brilliant, marchiza, printesa etc., evitati sa folositi blitzul si pozitionati obiectivul sus pentru a surprinde detaliile dorite.

  1. Manichiura impecabila este un must!

Cu siguranta toti prietenii vor sa vada inelul, dar nu si cuticulele sau unghii neingrijite! Daca propunerea de logodna v-a luat pe nepregatite si unghiile nu au aspectul cel mai sanatos, insa de abia asteptati sa imortalizati momentul, aplicati niste crema hidratanta pe pielea mainilor si cuticule. In rest, fiti cat mai creative. Puteti incerca alternative ca pozitii diverse ale mainii, cu pumnul strans de exemplu.

  1. Optati pentru un fundal special

Fundalurile deosebite vor scoate din anonimat orice selfie cu inelul de logodna!

  1. Calculati distanta potrivita si focalizati

Fotografiile realizate cu telefonul mobil nu prezinta calitate profesionala, insa aveti la indemana cateva trucuri numai bune pentru a crea cadre clare. Este preferabil sa nu folositi zoom-ul si de asemenea, luati in considerare ca este mai indicat sa miscati telefonul pentru a obtine poze mai putin pixelate.

In cazul in care folositi un iPhone, intai trebuie sa configurati fotografia, urmand ca apoi sa focalizati obiectivul.

  1. Cea mai buna pozitie a mainii o obtineti prin relaxarea degetelor sau asezarea lor pe bratul logodnicului, pe un material moale etc. Incercati sa evitati pozele care scot in evidenta fiecare por al pielii sau fir de par printr-o usoara inclinare a camerei sau a mainii.
  2. Permiteti-va luxul mai multor optiuni si alegeti-o pe cea mai potrivita

O singura poza bine realizata poate fi mai relevanta decat un colaj.

  1. „Reparati” fotografia daca este necesar

Puteti folosi aplicatii de editare pentru fotografii, beneficiind de constraste, saturare si alte optiuni utile pentru crearea unei poze perfecte.

  1. Utilizati un filtru

Puteti pur si simplu adauga selfie-ul cu inelul de logodna aplicand un filtru disponibil (pe instagram aveti aceasta posibilitate).

  1. Daca ati devenit sentimentala, puteti da tag locatiei unde ati fost ceruta de sotie, puteti scrie un mesaj emotionant sau orice doriti pe reteaua de socializare unde sunteti inregistrata.

 

One thought on “Cei 10 pasi esentiali pentru un selfie reusit cu inelul de logodna

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link