Cel mai enervant lucru posibil

Pun pariu ca si pe tine te enerva galagia de afara dimineata. Cred ca este cel mai enervant lucru cand ai un somn pufos si profund sa te trezeasca zbieretele copiilor de afara.

Sau cand incerci sa te concentrezi pe un lucru anume, pe invatat, scris orice altceva si numai galagia de afara se aude. Iti vine sa cobori si sa le tragi o mama de bataie. Dar nu este civilizat si frumos sa faci asa ceva.

Incerci totusi sa te faci ca nu auzi galagia, sa o ignori. Poate poti face asta pana la un moment dat, cand iti vin toti dracii din lume.

Si mai nasol este cand se gandeste vecinul de la blocul alaturat ca ar prinde foarte bine o manea data la maxim. Poate ca acel vecin se gandeste si la tine, poate iti place sa auzi o manea la maxim intr-un moment foarte nepotrivit, cand ai o gramada de treaba pe cap. Ce sa ii faci? Sa te duci la el la usa si sa ii spargi boxele in cap? Nu cred ca ar fi politicos asa ceva, chiar daca el nu stie ce este aia sa fi politicos.

Tot stai, induri, te gandesti ce sa faci. Oare or fi geamurile prea veche incat sa nu poata rezista galagiei si sa o mai reduca? Eu cred ca da. Am vazut diferenta dintre un geam mai invechit la bunica mea care aproape se spargea din cauza galagiei si un termopan nou si frumos.  Se vede o foarte mare diferenta dintre un geam vechi si un termopan nou.

Parca nici nu ar mai fi galagie afara cand ai termopan modern si bun. Totul este frumos si confortabil.

Daca ai si tu acesta problema te sfatuiesc sa iti schimbi vechiul geam cu un geam modern si care are o rezistent mult mai mare ca cel anterior.

Ai sa vezi si tu importanta geamului termopan.

pcgros_02

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.