Cele mai bune huse de protectie pentru telefoane, chiar si pentru cele nelansate inca!

 

Oricat de mult s-ar stradui producatorii de smartphone-uri sa le construiasca cat mai solide, inevitabilul tot se va produce la un moment data daca nu este folosita o husa potrivita. Cum altfel iti poti proteja telefonul pe termen lung, daca nu cu ajutorul unei huse dedicate modelului tau de telefon.

Nici un telefon din ziua de astazi nu trebuie sa fie utilizat fara o husa de protectie de calitate, acestea avand in interior introdusa foarte multa tehnologie care poate fi afectata in cazul unor socuri puternice.

Cele mai bune accesorii GSM le veti gasi pe site-ul celor de la Contakt.Shop iar daca va numarati printre cei care asteptati cu nerabdare noile modele Galaxy S, pe acest site deja va sunt puse la dispozitie huse Samsung Galaxy S10 E.

Probabil cel mai asteptat eveniment al anului in materie de lansari de telefoane mobile este lansarea noilor Galaxy S10. Astfel ca cele mai renumite brand-uri producatoare de huse pentru smartphone-uri deja s-au pus pe treaba si au si inceput distribuirea accesoriilor. Cei de la Contakt.Shop s-au mobilizat de asemenea si ei, si au adus huse S10 E, astfel incat noii posesori sa poata beneficia de o protectie completa si garantata inca de la desigilarea cutiei si scoaterea smartphone-ului la lumina.

Cand vorbim despre gama ‘’S’’ a celor de la Samsung, principalele caracteristici ale acestor smartphone-uri de top, sunt rezistenta care se combiba perfect cu performantele inalte, insa oricat de rezistente ar fi niste telefoane mobile, chiar si de top, tot nu sunt indestructibile si vor avea nevoie de protectie suplimentara.

O astfel de investitie evident ca trebuie protejata ca atare, deci este nevoie de o husa de cea mai buna calitate, exact asa cum sunt cele pe care le vei gasi pe Contakt.Shop, alaturi de alte peste 3000 de accesorii si diverse gadget-uri perfecte pentru orice pasionat.

Unul dintre punctele forte ale celor de la Contakt.Shop este acela ca exista deshise in toata tara 180 de magazine, in foarte multe centre comerciale precum mall-urile sau supermarket-uri precum Carrefour, Auchan, Cora si asa mai departe. Deci printr-o simpla comanda online, vei putea sa iti selectezi livrarea la cel mai apropiat centru Contakt.Shop care se poate localiza chiar la tine in cartier.

Principalele categorii de produse pe care acestia le comercializeaza sunt:

  • Huse
  • Gadgeturi
  • Folii
  • Incarcatoare
  • Cabluri
  • Suporturi
  • Audio
  • Diverse

Deci o foarte mare diversitate de accesorii si diverse produse GSM, va sunt disponibile la doar cateva click-uri distanta ori daca doriti sa va convingeti singur de calitatea produselor comercializate de Contakt.Shop, atunci sunteti asteptati in cel mai apropiat magazin.

In plus un mare beneficiu este ca pana la data de 1 martie daca doriti puteti intra in Contakt Club 50, unde veti beneficia de 50 de lei reducere la comenzi mai mari de 100 de lei, livrare rapida in cel mult 24, mutiple puncte de livrare, noutati si oferte exclusive plus multe alte avantaje.

Pentru mai multe detalii despre diversele servicii cat si despre produsele comercializate aici pe Contakt.Shop, va invit sa accesati site-ul acestora si cu siguranta cosul de cumparaturi va incepe usor usor sa se umple.

 

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.