Refresh loader

Cele mai bune modele de surubelnite electrice

Cele mai bune modele de surubelnite electrice

Fie ca adori bricolajul si adori sa mesteresti mereu ceva prin casa fie vrei sa faci mici modificari, ai nevoie de cele mai bune ustensile care sa te ajute in demersurile tale. Iar surubelnitele electrice sunt mai mult decat indispensabile atunci cand vrei sa te bcuuri de un plus de confort, de performanta si de calitate.

Cu alte cuvinte, surubelnita electrica este unealta indispensabila pentru orice pasionat de bricolaj sau profesionist ce se respecta. Nu numai ca te va ajuta sa castigi mai mult timp si energie dar iti va permite sa inteprinzi anumite sarcini imposibile de realizat cu mana.

Si pentru ca timpul tau este foarte pretios, iti prezentam un mic ghid al celor mai bune modele de surubelnite elctrice, pentru a sti cum sa alegi, la ce caracteristici sa te uiti sau cum sa determini care este cel mai bun raport calitate – pret.

Puterea sau intensitatea. Puterea unui model de surubelnita electrica poate sa fie mica, moderata sau mare. Un procent de 90% dintre modele au o putere mica de 3.6 V, in timp ce doar 10% au o putere putin mai mare, aflata intre 4 si 7 volti. Cele cu acumulator au puterea moderata situata intre 14.4- 18V. Dar daca ai nevoie de un model mai puternic, profesionist, ai nevoie de o putere mult mai mare, oferita surubelnitele electrice de 220-230V.

Turatia poate sa fie si ea, la fel ca si puterea, mica, moderata sau mare. Cea mica are -400- 600  rpm. Turatia modrata trebuie sa ofere 600-800 rpm iar cea mare este situata intre 1100-1300, chiar 1400.  

Viteza este foarte importanta atunci cand ai foarte multe sarcini electrice. Viteza poate varia in functie de modele.

Printre functiile pe care trebuie sa le cauti la cele mai bune modele de surubelnite electrice, se numara urmatoarele optiuni: mecanismele cu blocare, actiunea inversa si uneori turatia variabila. 

Accesoriile. Cel mai bine ar fi ca modelul pe care il alegi sa aiba macar un kit standard. Astfel ca ai nevoie de capete de surubelnita de dimensiuni si forme diferite, de cateva burghie de mai multe dimensiuni si de o geanta in care sa le transporti.

Firma furnizoare. Toti, dar absolut toti specialisti iti vor recomanda modele apartinand unor firme ca: Bosch, Skil, Einhell, Heinner, Raider, Matrix, Stayer, Stern sau Makita. Intr-adevar, brandul producator poate fi un semn de buna calitate a aparatelor furnizate. 

Surubelnita electrica, cunoscuta sub numele de masina de gaurit/insurubat reprezinta o unealta tot mai des folosita, fiind indispensabila in casele oamenilor. Un astfel de site unde sunt prezente numeroase modele de surubelnite electrice, impreuna cu informatii utile, comparatii de preturi si oferte de pret este: http://surubelnitaelectrica.ro/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link