Cele mai bune produse si echipamente pentru curatarea si igienizarea spatiilor!

Fara nici o discutie, pastrarea curateniei si igienizarea spatiilor la locul de munca este absolut esentiala din toate punctele de vedere.

Fiind vorba de spatii unde lucreaza mai multi oameni, unde probabil au acces si clienti sau colaboratori dupa caz, curatenia trebuie intretinuta constant deoarece in caz contrar fara o curatenie adecvata urmarile nu vor fi tocmai blande. Nerespectarea anumitor reguli de curatare si igienizare a spatiilor va ajuta la raspandirea bacteriilor si microbilor, ceea ce poate duce la imbolnavirea oamenilor.

Pentru un asemenea caz, pe langa faptul ca vor exista si sanctiunui conform legislatiei in vigoare, orice firma isi va pierde din credibilitate pierzand categoric atat clienti cat si angajati, ceea ce poate duce la faliment.

Nu este deloc grea pastrarea mentinerea curateniei si asigurarea unei igiene corespunzatoare, iar cu putina determinare si doar de cateva produse curatenie si echipamente, fara nici un fel de problema se va realiza o curatare si dezinfectare ca la carte a spatiilor.

Indiferent de ce fel de tip de suprafata este vorba, trebuie actionat periodic. In cazul podelelor, curatarea trebuie facuta cel putin o data pe zi, deoarece aceasta este suprafata care aduna cea mai multa murdarie si numarul cel mai mare de bacterii si microbi.

Pentru podele, este esentiala utilizarea unor aspiratore profesionale si a unor monodiscuri astfel incat curatarea sa poata fi cu adevarat eficienta.

Echipamentcuratenie.ro este magazinul online de unde va puteti achizitiona produse si echipamente de curatenie profesionale de cea mai buna calitate dar si la preturi foarte avantajoase. Zeci de oferte pentru aspiratoare si monodiscuri la preturi foarte mici avand in vedere raportul pret/calitate, de la cateva sute de lei si pana la cateva mii de lei, in functie de ceea ce ofera ca si specificatii acestea aparate.

Principalele categorii de echipamente si produse de pe Echipamentcuratenie.ro sunt urmatoarele:

  • Aspiratoare profesionale de lichid si praf
  • Aspiratoare injectie/extractie
  • Monodiscuri
  • Masini de curatat si aspirat parodoseli dure
  • Detergent automat de pardoseala
  • Produse Tork

In ceea ce privste aparatura, toate aceastea sunt exterm de usor de utilizat, sunt foarte stabile si sigure, fiind construite conform celor mai inalte standarde de calitate. Motoarele cu care sunt dotate sunt printre cele mai performante, avand o putere foarte mare de aspirare dar si o eficienta energetica foarte buna.

Echipa ce formeaza Echipamentcuratenie.ro are o experienta de peste 13 ani in domeniul comercializarii echipamentelor si produselor pentru curatenie, asa ca acestia va pot oferii solutii si produse de inalta calitate.

Toti acesti ani, reprezinta dovada clara a seriozitatii de care au data dovada acestia fata de clenti, oferindu-le numai produse si servicii de cea mai buna calitate.

Aceasta echipa este forte bine pregatita si va va putea raspunde rapid si promt la orice intrebare sau nelamurire, astfel incat sa puteti face cele mai potrivite alegeri pentru nevoile afacerii dumneavoastra, oferind cele mai bune servicii de suport tehnic si consultanta.

Daca vei alege sa achizitionezi cele mai bune echipamente si produse de curatenie de pe site-ul celor de la Echipamentcuratenie.ro, cu siguranta rezultatele le veti vedea inca de la prima utilizare, indiferent de tipul suprafetei si de gradul de murdarie asupra careia s-a actionat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.