Centrala termina pe lemne

Curand unchiul meu si-a contruit o noua casa. A durat ceva contruirea ei, dar chiar a meritat.
Si-a amenajat noua casa exact cum a vrut el si cum a vrut. Dar insa era o mica problema, mai trebuia sa cumpere o centrala.
Nu stia ce sa faca sa cumpere o centrala termica pe lemne sau pe gaze? A stat cateva zile, s-a gandit, s-a interesat, iar intr-un final a decis ca e mai buna o centrala termica pe lemne. Voia sa cumpere o centrala termica de calitate, sa nu aibe prea curand probleme cu ea. Eu l-am sfatuit sa caute pe internet o centrala termica pe internet, nu pierde nici asa de mult timp ca prin magazine, se poate interesa mult mai repede de calitatea ei. A fost de acord, eu impreuna cu el ne-am apucat de cautat o centrala termina pe internet, imi facea foarte mare placere sa il ajut, sa contribui si eu la ceva.
Am stat si am cautat ceva timp, ne-am uitat la foarte multe centrale termice pe lemne, iar intr-un final am gasit un site interesant care are asa ceva. Ne-am uitat putin peste site, iar dupa scurt timp am gasit o centrala termica interesanta. Am gasit o centrala termica pe lemne din otel cu gazeificare stil cazan ATMOS DC18S 20 kw. Ne-am uitat imediat la avantajele pe care le ofera.
Aceasta centrala are posibilitatea de a arde bucati mari de lemn, are un rezervor mare de combustibil-durata lunga de ardere, randamentul cazanului mare de la 81 pana la 87%, in functie de tip-aerul primar si cel secundar sunt preincalzite la o temperatura inalta, are ardere ecologica, are ventilator de tiraj-colectarea cenusii fara praf, centrala termica fara fum, contine bucla de racire impotriva supraincalzirii-fara risc de deteriorare a cazanului, beneficiaza de oprirea automata a cazanului dupa arderea completa a combustibilului-termostat pentru gazele de ardere, colectarea comoda a cenusii-spatiu de ardere mare, ceramic, pentru cenusa (in cazul lemnului se colecteaza o data pe saptamana).
Iar acum dupa ce si-a cumparat aceasta centrala casa este complet gata, iar unchiul meu este in culmea fericirii. Acum poate locui in noua casa fara nici o problema.
5118_2595_prd

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.