Certificarea ISO iti revigoreaza afacerea

Certificarea ISO iti revigoreaza afacerea

In firma in care ai investit totul material si moral domneste era monotoniei. De ceva timp nu se mai intampla nimic important, nimic notabil. E multa plictiseala si multa mediocritate, acolo unde iti doreai stralucire si progres. Aceleasi produse, aceleasi servicii te plictisesc de moarte, desi ai dori sa descoperi ceva nou, sa schimbi mentalitatea oamenilor in modul cel mai bland cu putinta, sa conduci si tu eficient, sa pui calitatea pe primul loc.
Acolo unde calitatea vietii primeaza, sunt sanse sa apara mai intai multumirea si apoi fericirea.

Tragi greu de firma ta sa nu dea faliment, sa nu pierzi tot ce ai investit. Satisfactii nu mai ai demult, grijile parca te doboara si ai ciuda pe cei care castiga licitatie dupa licitatie si isi umplu buzunarele de bani. Ai fi fericit sa iti fidelizezi salariatii care au ramas alaturi de tine si nu poti uita gestul lor de a munci o luna fara salariu, cand criza economica era la apogeu si nu o mai scoteai la cap.

Ai dori sa le dublezi-triplezi salariile. Toate acestea sunt la un click distanta de tine. Certificareiso.ro revigoreaza fara probleme o firma obosita, o firma de la care nu se asteapta mari realizari sau ceva nou. Uita-te la firmele renumite de taxi! Ai vazut ce incasari au? Comenzile vin pe banda rulanda, uneori asteapta clientii sa li se elibereze o masina si sa ajunga unde doresc.

Dar de firmele autorizate sa transporte persoane in tara si in strainatate ce zici? Niciun autocar nu pleaca gol in Spania, Anglia, Germania sau Italia si costul unui bilet este de cateva sute de euro. Se fac rezervari la ducere, se fac rezervari din timp la intoarcere si sa zicem asa: 60 de locuri inmultit cu 200 de euro fac 1200 de euro dus, plus 1200 de euro intors, 2 400 de euro.
Mai sunt si bancile care emit carduri de credit si carduri de cumparaturi si percep commision si pentru mentinerea contului deschis.


Daca ei au putut dupa eliberarea certificatelor ISO si tu poti, fiindca echipa care te ajuta la obtinerea documentelor este alaturi de tine sa faci si modificarile care se impun. Revolutionarea activitatii tale va avea loc dupa obtinerea certificatelor, fiindca vor aparea oportunitati la care nici nu te-ai gandit. Vei putea si tu sa participi cu sanse egale la licitatii, fiindca dosarul nu iti va mai fi respins, iar cifra vanzarilor va creste considerabil.
Calitatea relatiilor dintre oameni si a produselor vor spori productivitatea si climatul de la locul de munca va fi asemanator celui dintr-o familie iubitoare. Iata lista transformarilor pe care cele mai cunoscute certificari ISO le aduc in interiorul unei firme, institutii sau companii:
-reducerea risipei si a nepasarii. Monotonia este cauzata si de aceste doua manifestari ale oamenilor. Becul acela uitat aprins si motivat de scuza ca:”Nu este la mine acasa. Nu platesc eu!” costa si pretul lui se rasfrange asupra tuturor. Picaturile acelea de apa care se scurg din cauza faptului ca o persoana se grabeste si nu strange suficient de bine robinetul se strang si se regasesc in facturi. Mai multa constiinciozitate inseamna mai multe economii, beneficii mai mari si salarii mai mari.

-cresterea calitatii produselor si serviciilor. Uneori castigi prin simplul fapt ca insotesti un serviciu de un zambet si de o vorba buna. Am putut face diferenata pe viu intre un restaurant in care ospatarul vine repede, iti aduce zambind meniul si iti spune un ”Bine ati venit!” cu toata caldura si cel in care chelnerul se face ca nu te vede si se poarta de parca ai fi dator la el. Ghiceste pe care il alegi!

-securizarea datelor si a persoanelor. Eventualii parteneri de afaceri trebuie sa fie siguri ca datele lor sunt pastrate cu sfintenie si ca onestitatea guverneaza colaborarea. Si angajatii trebuie sa se simta in largul lor la serviciu si sa fie motivati sa lucreze cat mai bine.

Certificarile ISO iti pot revigora afacerea intr-un timp record si te pot face mandru si multumit de ea. Lipsa lor a lasat rutina sa se instaleze, desi in trei pasi ea poate sa dispara si locul ei sa fie luat de cultura calitatii.
Nu uita etapele!

1. Soliciti oferta de eliberare a certificarilor ISO acum, fiindca pana la jumatatea lui iunie costa cu 50 % mai putin!
2. Le pui la dispozitie documentatia si faci transformarile ce se impun.
3. Primesti certificarile ISO si te bucuri de privilegii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.