Ciorapi medicinali compresivi

Ce poate fi mai aiurea de cat sa iti rupi un picior? Muream de durere, nu stiam ce sa mai fac, nu reuseam sa dorm noaptea, ma chinuiam ziua, insa tot vaitandu-ma m-a auzit matusa mea si mi-a spus sa imi cumpar ciorapi compresivi de pe catenapascupas.ro.

Totul a inceput de la prietenul ei, medic fiind, mi-a recomandat ciorapi medicinali, sunt foarte buni, imi tin carnea stransa, nu se misca deloc, exact ce imi trebuia pentru piciorul meu rupt.

Facusesm un lucru bun atunci cand am achizitionat ciorapi compresivi catena, stiam ca o perioada buna de timp nu voi mai avea probleme cu piciorul, erau si de o calitate extraordinara, si la un pret foarte bun.

Din cate am inteles de la matusa mea acesti ciorapi medicinali sunt foarte buni si pentru cei care au varice, pentru ca atunci  cand piciorul se afla in miscare, ciorapul formeaza pentru muschi o bariera externa, determinand o pompare mai eficienta.

Cu ajutorul matusii mele am aflat foarte multe despre ciorapii medicinali. Spunea ca ciorapii medicinali te pot ajuta foarte mult atunci cand stai mult in picioare, asa poti avea picioarele sanatoase si relaxate.

Ciorapii medicinali aplica o presiune pe picioare care ajuta la eliminarea oboselii si a inflamatiei.

Ciorapii medicinali sau compresivi sunt o solutie simpla si eficienta pentru imbunatatirea circulatiei sanguine  la nivelul picioarelor si pentru evitarea unor simptome neplacute pe perioada sarcinii.

Ciorapii medicinali exercita o presiune externa blanda asupra muschiilor si vaselor de sange din membrele inferioare, reducand circumferinta picioarului si imbunatatind circulatia la acest nivel. Realizati dintr-un material elastic, acestia comprima venele si previn stagnarea sau reintoarcerea sangelui neoxigenat.  Compresia este mai mare la nivelul gleznei si scade treptat pana mai sus.

Nu imi venea sa cred pentru cate chestii sunt buni acesti ciorapi medicinali, si eu care credeam ca doar pentru piciorul meu rupt sunt buni, dar uite ca asa am mai aflat cate ceva care mi-a ramas intiparit in minte.

Daca aveti nevoie de ciorapi medicinali sau compresivi puteti intra pe link-ul de mai sus si veti fi foarte multumiti de alegerea facuta, nu veti regreta, va spun din proprie mea alegere.

 

 

 

 

 

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.