Refresh loader

Cititoare coduri de bare

Cititoare coduri de bare

Dupa ce unchiul meu si-a deschis magazinul mult dorit, l-a dezvoltat asa cum a vrut el si dupa ce a devenit un adevarat succes, a fost nevoie sa il inchida putin. De ce? Pentru ca cititoarele de coduri de bare s-au stricat si era nevoie sa stea sa caute altele, dar de data asta nu mai voia sa ia de la oricine, voia sa achizitioneze niste cititoare de coduri de bare de calitate, nu unele care peste jumatate de an sa se strice si sa fie nevoie sa suspende o zi, doua activitatea magazinului. Avea foarte multi clienti si nu isi permitea suspendarea activitatii nici macar o zi, asta ii facea pe clienti sa se indrepte catre alte magazine concurente, si ar fi pacat dupa atata timp investit in magazin sa isi piarda cativa clienti.
Imediat cum cele vechi s-au stricat, a inceput sa caute repede cititoare de inalta calitate, care nu i se mai strice asa repede, prefera sa ofere mai multi bani pe ele, decat sa cumpere unele mai ieftine si sa se strice imediat. A cautat pe o multime de site-uri, s-a uitat la diverse oferte, dar pana la urma cele de la Idmag i s-au parut cele mai bune, care ofereau cea mai incalta calitate.
Cititor-coduri-de-bare-Datalogic-Magellan-1100I-BLK-RS232-SCNR-ONLY-NO-BUTT
A comandat cititor coduri de bare Datalogic Magellan 1100I BLK RS232 SCNR ONLY NO BUTT la un pret foarte bun si o calitate extraordinara, acest cititor are o captura de date 1D, 2D, rata de scanare este de 1,768 digital scan / sec, distanta de scanare este de la 0 cm la 17.7 cm (bine-nteles ca depinde si de tipul de cod), are lumina led, Temperatura de operare: 0 la 40 ° C / 32 la 104 ° F Temperatura de depozitare / transport: -40 la 70 ° C / -40 la 158 ° F Umiditate (fara condensare) 5 – 95% Grad protectie IP52 Rezistent la cazaturi repetate de la 1,2m pe beton. S-a gandit ca asta l-ar ajuta foarte mult, si comanda venea destul de repede, intre 1-7 zile.
Doar ca nu ii ajungea doar asta, trebuia sa mai comande ceva, dar voia ca urmatorul sa fie putin mai diferit de cel care l-a adaugat in cos prima oara, a mai stat putin si s-a uitat pe site, s-a interesat despre produs, si a ales sa mai comande si un cititor coduri de bare Datalogic QuickScan I QD2430, kit (USB), 2D, imager, Green Spot, multi-interface (RS232, KBW, USB) la un pret mai micut, dar in ciuda pretului calitatea era extraordinara. Acesta are o captura de date 2D, distanta de scanare este de la 0,5 cm la 35 cm (bine-nteles ca si la acesta depinde de tipul de cod), are LED rosu 610 – 650 nm, temperatura de operare. 0 ° C la 50 ° C ; Temperatura de depozitare si transport -40 ° C la 70 ° C ; Umiditatea: 0% la 95%, fara condensare ; Rezistent la cazaturi de la 1,5 m pe beton.
Comanda i-a sosit foarte repede, iar dupa aceea a putut sa isi deschida din nou magazinul si sa inceapa activitatea. De data asta, cititoarele de coduri de bare le are de peste un an si nu au absolut nici o problema, este foarte multumit.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Cod_de_bare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link