Refresh loader

Clinica Dr. Felix Hair Implant realizeaza implanturi de par atat pentru barbati, cat si pentru femei

Clinica Dr. Felix Hair Implant realizeaza implanturi de par atat pentru barbati, cat si pentru femei

Sa vorbim despre lucrurile ce ne dau de obicei incredere in noi… Sa fie o tinuta impunatoare? Sau poate un machiaj indraznet? Sa fie vorba de o situatie care ne face sa abordam o atitudine diferita? Sau sa fie un par frumos, bogat si sanatos?
Cu siguranta ca fiecare din elementele enumerate mai sus ne pot face sa avem o alta atitudine in fata situatiilor ce apar zi de zi, in fata societatii si fata de noi insine.
Hai sa ne referim acum strict la par. De cate ori nu ti s-a intamplat poate ca felul in care ti se aseza parul intr-o zi sa iti afecteze starea de psihic? Parca toate iti mergeau anapoda si aveai o stare generala proasta.
Dar daca de exemplu ai avea probleme cu podoaba capilara? Daca parul ti-ar cadea in cantitati mari si ai ajunge chiar sa ai portiuni intregi de piele cu foarte putine fire de par? Nu-i asa ca increderea in sine ar scadea drastic? Nu-i asa ca starile proaste se vor accentua?
Ei bine, pentru acest gen de probleme specialistii vin acum cu o rezolvare – implantul de par.

Cine poate beneficia de un implant de par?

Pentru ca problema caderii parului este specifica atat barbatilor, cat si femeilor, procedura prin care este realizat implantul de par este destinata ambelor categorii de persoane. Intr-adevar, barbatii sunt cei ce se confrunta mai des cu aceasta problema, unii chiar de la o varsta timpurie, insa nici femeile nu sunt mai prejos.
Din diverse cauze precum medicamentele cu efecte secundare, unele boli ce pot avea drept consecinta caderea parului, unele produse pentru ingrijirea si coafarea parului – pot provoca diverse reactii ale podoabei capilare.

Unde putem avea parte de un implant de par de calitate?

Desi pe piata din Romania si-au facut aparitia tot mai multe clinici in cadrul carora poate fi realizata o astfel de procedura, nu toate prezinta incredere. Nu toate ne pot oferi rezultatele dorite.
O recomandare in acest sens este clinica Dr. Felix Hair Implant. In cadrul acesteia, femei si barbati din Romania si nu numai au avut parte de servicii de top care i-au determinat sa recomande mai departe aceasta clinica. In acest fel, in acest moment locatia in cauza ocupa un loc fruntas pe aceasta nisa.
Ce este deosebit aici este faptul ca o echipa de medici ultraspecializati – ce activeaza si in cadrul unor renumite clinici din Amsterdam, Geneva si Paris – isi pun la dispozitia clientilor toate cunostintele si experienta dobandita de-a lungul timpului, pentru a le reda pacientilor increderea in sine.
Tehnica Quality-Fue este una noua, moderna, imbunatatita si eficienta si este utilizata in cadrul implanturilor de par realizate la clinica Dr. Felix Hair Implant. Toate etapele implantului de par sunt realizate minutios si exclusiv manual de catre specialistii care activeaza aici, spre deosebire de alte clinici de acest gen, unde procedura in sine este efectuata de catre simpli tehnicieni.

Asadar, daca si tu te confrunti cu aceasta problema, programeaza-te acum la o consultatie la clinica Dr. Felix Hair Implant! Ai de asemenea posibilitatea de a efectua consultatia online, unde un specialist va analiza cu atentie toate aspectele parului tau, oferindu-ti ulterior solutia optima.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link