Clinica stomatologica

Cea mai naspa este durerea de masea, cred ca mai bine ai prefera sa fi torturat decat sa ai dureri groaznice de masea, dureri care sa nu te lase sa mananci, sa dormi, dureri care sa nu te lase sa faci absolut nimic. Altii au nevoie de aparat dentar, un aparat potrivit ar fi un aparat dentar invizibil. Din fericire, nu am avut nevoie de aparat dentar, ci doar de cateva sedinte sa imi rezolve problema cu maseaua.

Am un prieten care a fost nevoit sa poarte aparat dentar. Nu suferea nici macar ideea de a purta aparat dentar. Dar s-a gandit de la inceput ca ar fi bine-venit un aparat dentar invizibil. Si-a achizitionat un aparat dentar invizibil. La inceput se simtea putin aiurea cu aparat dentar, dar cu timpul s-a obisnuit.

Eu am avut dureri groaznice de masele, nu puteam dormi noaptea din cauza lor, nu puteam sa mananc din cauza lor, necesita o vizita la un cabinet stomatologic neaparat. Imi era foarte frica numai de ideea de a calca intr-un astfel de cabinet. Imi era foarte frica ca o sa ma doara si mai rau, desigur ca asta era doar in imaginatia mea. Nu aveam cum sa ma duc acolo si sa ma doara mai rau. Intr-o zi mi-am luat inima in dinti si am zis sa imi fac programare la un cabinet stomatologic bun, care ofera servicii bune si de calitate, mai ales ca imi era foarte mare frica de dentist, voiam o clinica profesionista, cu ani buni de experienta si care este recomandata de multa lume.

Mi-am intrebat rudele si prietenii daca stiu eiun cabinet de stomatologie extraordinar. Am stat si am intrebat o gramada de lume, voiam sa fiu foarte sigur ca ma duc la o clinica stomatologica foarte buna.

Majoritatea oamenilor mi-au recomandat Clinica stomatologica Danciu, asa ca daca multa lume mi-a recomandat aceasta clinica am decis sa ma duc la ea.

Imi era foarte frica, stateam si asteptam sa vina randul meu, tremuram de frica. Cand a venit randul meu imi era frica sa mai fac un pas ca sa patrund in cabinet, dar cu putin “efort” am reusit sa intru.

Pot sa spun ca a fost o experienta destul de buna. Nu am simtit absolut nici o durere si intr-un final mi-am rezolvat problema cu bine. mas

Va mai pot spune ca am probleme cu dantura de foarte mult timp, dar mereu mi-a fost frica de dentist, foarte frica, dar odata cu varsta si mentalitatea mea s-a schimbat, si am hotarat sa imi inving aceasta frica, iar clinica stomatologica Danciu din Sebes m-a ajutat sa imi inving aceasta frica imensa.
Din cate am inteles clinica stomatologica Danciu este una dintre cele mai vechi si mai mari clinici stomatologice din tara, aceasta reuneste cei mai buni specialisti in domeniu. Aici se trateaza majoritatea afectiunilor stomatologice.
danciusmall
Uita-ti si pagina de facebook a clinicii https://www.facebook.com/Clinica-Danciu-284393504958321/.
Iar detaliile de contact sunt urmatoarele:
Telefon : 0258 731 211
Str. Aviator Olteanu, Sebes, jud. Alba
Tel mobil Dr. Danciu Nicolae 0744618072
E-mail: office@clinicadanciu.ro
Site web: http://clinicadanciu.ro/

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.